Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: «Δίκαια νίκησε η Μπάνβιτ»

Στο πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ εστίασε ο Δημήτρης Πρίφτης τη νίκη της Μπάνβιτ επί του Άρη, την οποία χαρακτήρισε δίκαια παρά τα παράπονα που έχει η ομάδα του από τη διαιτησία.

Πρίφτης: «Δίκαια νίκησε η Μπάνβιτ»
«Συγχαρητήρια στην Μπάνβιτ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σε μία ωραία ατμόσφαιρα. Κάναμε καλή αρχή στο παιχνίδι, όμως είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, ενώ σουτάραμε πολύ λίγες βολές σε σχέση με τον αντίπαλο. Αυτά τα δύο στοιχεία έπαιξαν τον καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Ο όμιλός μας είναι πολύ δύσκολος και όπως έχει φανεί ως τώρα, κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλη. Έτσι, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε και να παλεύουμε σκληρά σε κάθε αγώνα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα (σ.σ. εκτός έδρας με τον Κόροιβο)», τόνισε ο τεχνικός των «κίτρινων» μετά την ήττα στην Τουρκία.

Κληθείς να σχολιάσει τη διαιτησία της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Πρίφτης απάντησε πως «δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Η Μπάνβιτ κέρδισε δίκαια».

Ο Ντομινίκ Γουότερς από την πλευρά του δήλωσε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Παλέψαμε πολύ σκληρά, όμως χάσαμε τη μάχη των ριμπάουντ και αυτό δε μας έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι το τέλος. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον επόμενο αγώνα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: