Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Θέλει Άμστερνταμ και Ρίο ο Μπατζάβαλης!!

Ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης είχε μια πολύ καλή χρονιά το 2015 και περιμένει ακόμα καλύτερες βολές στον ακοντισμό και τη νέα χρονιά, ώστε να συμμετάσχει στις σημαντικές διοργανώσεις του 2016.

Θέλει Άμστερνταμ και Ρίο ο Μπατζάβαλης
Οι τραυματισμοί στη μέση που αντιμετώπισε τον έριξαν ψυχολογικά, όμως ο Έλληνας πρωταθλητής τους ξεπέρασε με τη βοήθεια του προπονητή του, Θωμά Κυριαζή.

«Η περυσινή χρονιά ήταν δύσκολη με πολλά προβλήματα. Φέτος, είναι αλλιώς. Η προπόνηση ξεκίνησε πολύ καλά. Έχει μπει αρκετή δύναμη και γενικώς έχουμε αλλάξει πολλά πράγματα», τόνισε αρχικά ο Μπατζάβαλης, συμπληρώνοντας πως: «Υπάρχει πολύ κέφι και πολύ καλή διάθεση στην προπόνηση. Υπάρχει και πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή μου, ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ να καταφέρω να ισορροπήσω την περυσινή σεζόν και να βρω τελικά το δρόμο προς τα καλά αποτελέσματα».

Για τη νέα χρονιά, τόνισε πως: «Η μεγαλύτερη επιθυμία κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εννοείται πως θα "κυνηγήσω" αυτό το στόχο, όπως, επίσης, και μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: