Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Κρατάει Μουρίνιο, γιατί δεν βρίσκει άλλον ο Αμπράμοβιτς!!

Ασφαλής για την ώρα πρέπει να αισθάνεται στον πάγκο της Τσέλσι ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς αναγκάζεται να στηρίξει τον Πορτογάλο, λόγω μη διαθέσιμης εναλλακτικής λύσης.

Κρατάει Μουρίνιο, γιατί δεν βρίσκει άλλον ο Αμπράμοβιτς
Σε οριακό σημείο βρίσκεται σε ό,τι αφορά τους στόχους της η φετινή Τσέλσι, μετρώντας 7 ήττες σε 12 ματς της Premier League και όπως είναι φυσικό σε αυτές τις περιπτώσεις ο προπονητής, ακόμα κι αν είναι ο Μουρίνιο, είναι αυτός που πληρώνει το «μάρμαρο».

Ωστόσο, για την ώρα ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα πρέπει να αισθάνεται ανασφάλεια για τη θέση του, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζουν τα τελευταία ρεπορτάζ, καθώς ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη διάδοχη λύση.

Τα ονόματα είναι συγκεκριμένα και πρόκειται για αυτά των Πεπ Γκουαρντιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αφήσει στα μέσα της σεζόν Μπάγερν και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Ρώσος παρά το γεγονός ότι το έχει σε δεύτερη μοίρα, δεν επιθυμεί να πληρώσει τα περίπου 40 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να «σπάσει» το συμβόλαιο του Πορτογάλου και των συνεργατών του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: