Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τριήμερο ρεπό, με την ΑΕΚ πέμπτη;


Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για τις...χαλαρές καταστάσεις που υφίστανται στα Σπάτα, με δεδομένο το τριήμερο ρεπό, την ώρα που ο κόσμος περιμένει, άμεσα, βελτίωση.

Τριήμερο ρεπό, με την ΑΕΚ πέμπτη;

Ο Πογιέτ, καλείται ν’ αναζητήσει λύσεις για να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην ομάδα και κυρίως το επιθετικό πρόβλημα. Η ΑΕΚ δεν έχει δα και την σωρεία απουσιών που αντιμετωπίζουν άλλες ομάδες. Είναι απών ο Βάργκας, που θα λείψει τις επόμενες αγωνιστικές, ο Μπαρόχα και οι Αραβίδης και Τζανετόπουλος. Η «Ένωση», έχει αυτή τη στιγμή δύο ποδοσφαιριστές που πρέπει να τους βάλει σ’ έναν ρυθμό, από τη στιγμή που επιστρέφουν από τραυματισμό, ενώ υπάρχει κι ένας ακόμα, που μόνο μέσα από παιχνίδια και λεπτά συμμετοχής μπορεί να μπει σε μια σειρά και είναι ο Μπουονανότε. Εντούτοις, το μαγαζί, με την ομάδα, να μην βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση και έχοντας ανάγκη εντατικών και ταχύρυθμών μαθημάτων για ένα νέο σύστημα, παίρνει τριήμερο ρεπό.

Μπορεί ο Πογέτ, να πρέπει να πάει να τακτοποιήσει τα προσωπικά του ζητήματα και να επιστρέψει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αυτή τη στιγμή, η ομάδα, έχει ανάγκη μια τριήμερη διακοπή. Η ΑΕΚ έπρεπε να μην βγει στιγμή από το γήπεδο ή τουλάχιστον να έχει τις φυσιολογικές ημέρες ξεκούρασης. Την επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδια της για ένα παιχνίδι, που όσο εύκολο κι αν φαντάζει, θα πρέπει να το πάρει και να εμφανιστεί με νέο πρόσωπο και με νέο σχήμα. Θα μπορούσαν τα στελέχη του υπόλοιπου επιτελείου, να επιβλέψουν την συνέχιση της προετοιμασίας ή έστω μιας κανονικής ροής προπονήσεων. Σε αρκετό κόσμο, αυτή η τριήμερη διακοπή, έχει προξενήσει αρνητική εντύπωση. Σε μένα προσωπικά, ακόμα χειρότερη.

Ονόματα άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους ενόψει του χειμερινού παζαριού. Ειδικά σε μια αγορά, όπως είναι η χειμερινή, που ενίοτε απαιτεί πιο σβέλτες κινήσεις, καλό θα είναι η ΠΑΕ, να μην περιοριστεί στη διαρροή πολλών ονομάτων. Όσο θ’ αργούν οι ενέργειες της και όσο θ’ ακούγονται πολλά ονόματα, δίχως όμως να γίνεται κάτι ουσιαστικό, το μόνο που θα μεγιστοποιείται, θα είναι ο εκνευρισμός του κόσμου. Για τον Σκόκο π.χ. οι σειρήνες από άλλη πρώην ομάδα, έχουν ήδη ηχήσει. Δε νομίζω, πως οι υπόλοιποι μνηστήρες, θα...περιμένουν την ΑΕΚ.

Ο κόσμος μετά το στραπάτσο με την Τρίπολη είναι πολύ πικραμένος. Ας φροντίσει η ΠΑΕ, να μην φάει άλλα ξενερώματα για φέτος. Γιατί τον κόσμο που είδαν με τον Αστέρα στην ΠΑΕ, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν στην ΠΑΕ, πως δεν θα τον δουν ούτε στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου, αν συνεχιστούν τα...στραπάτσα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: