Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Πάτησε Πόλη ο Ολυμπιακός!! (pics)


Στην Κωνσταντινούπολη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Ευρωλίγκας με την Εφές βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού. «Έκλεισε» και τυπικά η συμφωνία με Ευρωλίγκα.

Πάτησε Πόλη ο Ολυμπιακός (pics)

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας
Στο αεροπλάνο μπήκαν 13 παίκτες, αφού ο Οθέλο Χάντερ νιώθει καλύτερα, έκανε δύο προπονήσεις και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι τελικά στην δωδεκάδα. Αυτό, θα αποφασιστεί στο αυριανό χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Σε αυτή την περίπτωση, εκτός θα μείνει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Στην αποστολή, υπάρχει αισιοδοξία πως η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στον πιο δύσκολο αγώνα της στην πρώτη φάση, κόντρα σε ένα γεμάτο ρόστερ και μία Εφές που «καίγεται» για τη νίκη, μετά τις δύο συνεχόμενες από Τσεντεβίτα και Λαμποράλ Κούτσα.

Η άφιξη των μελών της αποστολής και η μετάβαση στο ξενοδοχείο έγινε υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά, καθώς τα τελευταία γεγονότα στην Πόλη, έχουν θορυβήσει αρκετά την Αστυνομία, που παίρνει τα μέτρα της για να κυλήσουν όλα ομαλά.

* Από την ΚΑΕ επιβεβαιώθηκε πως επήλθε πλήρης συμφωνία με την Ευρωλίγκα για την συμμετοχή του Ολυμπιακού στη νέα δεκαετή συμφωνία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: