Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Φουρτούνες, αλλά όχι… Φορτούνης για Σκίμπε!!

Εκτός του φιλικού με το Λουξεμβούργου τέθηκε ο Κώστας Φορτούνης λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Προβλήματα για Μανωλά και Κλάους, που όμως θα είναι στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε.

Φουρτούνες, αλλά όχι… Φορτούνης για Σκίμπε
Ο Μίχαελ Σκίμπε ξεκίνησε με… μπελάδες την παρουσία του στον πάγκο της Εθνικής. Ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του, ο Κώστας Φορτούνης, τέθηκε νοκ άουτ από το φιλικό της Παρασκευής με το Λουξεμβούργο. Ο επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού δεν έχει απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στη μέση και θα μείνει στην Αθήνα ακολουθώντας θεραπεία με προοπτική, αν είναι καλύτερα, να παίξει στο δεύτερο φιλικό, την Τρίτη απέναντι στην Τουρκία.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν συμμετείχε (περισσότερο προληπτικά) στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων από χτύπημα σε δάχτυλο του δεξιού ποδιού, ενώ ο Κώστας Μανωλάς που ενσωματώθηκε μετά την άδεια που είχε αποχώρησε από το πρόγραμμα λόγω χτυπήματος στο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού.

Πάντως αμφότεροι θα πετάξουν με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Πέμπτης για το Λουξεμβούργο (10:30), ενώ μετά το φιλικό της Παρασκευής η αποστολή δεν θα γυρίσει στην Ελλάδα αλλά θα πάει απευθείας στην Τουρκία. Στα της προπόνησης, ο Μίχαελ Σκίμπε έδωσε έμφαση στα στημένα χωρίς όμως να φανερώσει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα.

Τέλος, να σημειώσουμε πως πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό το φιλικό της Εθνικής με το Λουξεμβούργο να μεταδοθεί μέσω Live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ, μιας και δεν υπήρξε ενδιαφέρον από κάποιο κανάλι για τη μετάδοσή του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: