Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Νικόλα: «Όλα πήγαν στραβά»

Απογοητευμένος από την απόδοση της ομάδας του και την εξέλιξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μαρσέλο Νικόλα μετά την ήττα της Λιέτουβος Ρίτας στο Παλατάκι.

Νικόλα: «Όλα πήγαν στραβά»
Όλα πήγαν όπως... δεν ήθελε ο Μαρσέλο Νικόλα, όπως δήλωσε μετά την ήττα της Λιέτουβος Ρίτας από τον ΠΑΟΚ.

«Το παιχνίδι το ξεκινήσαμε λάθος. Όταν επιτρέπεις να δεχτείς 26 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα και μετά πρέπει να επιστρέψεις. Τα περισσότερα από όσα είχαμε προετοιμάσει για το παιχνίδι δεν τα εκτελέσαμε μέσα στο παρκέ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη συγκέντρωσης και όταν προετοιμάζεις για δύο μέρες ένα παιχνίδι και βγαίνεις στο παρκέ και κάνεις ακριβώς τα αντίθετα, δε μπορείς να πετύχεις. Κατορθώσαμε να επανέλθουμε, κυρίως εξαιτίας της αγωνιστικής μας διάθεσης. Γυρίσαμε στο παιχνίδι αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε ανόητα λάθη και τα πληρώσαμε», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ερωτηθείς αν τα 33 τρίποντα της ομάδας του ήταν υπερβολικά, απάντησε: «Είμαστε ομάδα που σουτάρει τρίποντα, έχουμε σουτέρ. Στο πρώτο δεκάλεπτο τα κάναμε όλα λάθος, σουτάραμε περισσότερα τρίποντα από ότι δίποντα, για αυτό και ο ΠΑΟΚ δεν είχε πρόβλημα με τα φάουλ, αφού δεν πηγαίναμε στο καλάθι».

Για το αν με την ήττα σήμερα η ομάδα του μένει πίσω για την πρόκριση, τόνισε: «Ακόμα υπάρχουν πιθανότητες. Δεν είμαστε «νεκροί». Και ο ΠΑΟΚ και η Ζολνόκι πρέπει να περάσουν μέσα από το Βίλνιους».

Από πλευράς παικτών, ο Γκεντιμίνας Όρελικ, είπε: «Το παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο για την ομάδα. Επιτρέψαμε πολλά τρίποντα στον ΠΑΟΚ, τον αφήσαμε να τρέξει. Όταν βρίσκεται στο -14 στην πρώτη περίοδο, μακριά από την έδρα σου είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Κάναμε τον άθλο να επιστρέψουμε αλλά και πάλι στο τέλος κάναμε κάποια λάθη και το πληρώσαμε. Ελπίζω ακόμα ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε νίκες και με τις ρωσικές ομάδες και με τη Μπεσίκτας. Όπου και αν παίζουμε πάμε για τη νίκη. Δε μπορώ να βάλω στόχο μόνο τα δύο παιχνίδια στο Βίλνιους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: