Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Σάκοτα: «Να έρθουν και στο ΟΑΚΑ»


Ο Ντράγκαν Σάκοτα υποκλίθηκε στους 200 οπαδούς της ΑΕΚ που ακολούθησαν την ομάδα στον αγώνα με τη Νεπτούνας και ζήτησε τη βοήθεια του… κοινού και στα επόμενα ματς.

Σάκοτα: «Να έρθουν και στο ΟΑΚΑ»

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους οπαδούς μας, που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας συμπαρασταθούν. Θέλουμε όμως τον κόσμο μας και στο ΟΑΚΑ το Σάββατο. Θέλουμε οι οπαδοί μας να είναι όλο και περισσότεροι. Τους έχουμε ανάγκη. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Όσο για τη νίκη, είπε: «Πρόκειται για μία σημαντική νίκη. Ήταν άλλωστε μονόδρομος για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Θα πρέπει ωστόσο να αφήσουμε πίσω τη νίκη αυτή, διότι δεν έχουμε πολύ καιρό για να χαρούμε, και αυτό γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΟΑΚΑ».

Όσο για τη βοήθεια από τον Δημήτρη Μαυροειδή, σημείωσε: «Το είδαμε όλοι σήμερα ότι πλέον έχουμε πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι. Προχωράμε όμως, δεν μένουμε εδώ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: