Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τραυματιοφορείς ΑΕΛ: «Λειτούργησε παραπάνω το οπαδιλίκι»!

Το περιστατικό που πρωταγωνίστησαν και έγιναν… viral σε όλο τον κόσμο θυμήθηκαν οι δύο τραυματιοφορείς της ΑΕΛ, Σπύρος Θεοχαρίδης και Δημήτρης Καρακώστας, τονίζοντας ότι δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα.

Τραυματιοφορείς ΑΕΛ: «Λειτούργησε παραπάνω το οπαδιλίκι»
Στην ένταση της στιγμής απέδωσαν οι δύο τραυματιοφορείς της ΑΕΛ το περιστατικό με τον Λεονάρντο Κούρτη από τον περίφημο αγώνα κόντρα στον Εργοτέλη, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «The 2NightShow».

Οι Σπύρος Θεοχαρίδης και Δημήτρης Καρακώστας μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τόνισαν ότι δεν έγινε τίποτα εσκεμμένα, διέψευσαν ότι έβρισαν τον παίκτη του Εργοτέλη ενώ παραδέχθηκαν ότι πράγματι εκείνη την ώρα λειτούργησε παραπάνω το οπαδιλίκι.

Αρχικά, ο Σπύρος Θεοχαρίδης ανέφερε: «Δεν θέλαμε να κάνουμε κακό. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής, το άγχος να βγάλουμε τον παίκτη εκτός σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών.

Αγανακτήσαμε από την κούραση, γιατί χρειάστηκε πολλές φορές να μπούμε μέσα και να μεταφέρουμε τους τραυματίες. Ο συγκεκριμένος δεν συνεργαζόταν.

Το βίντεο δεν τα δείχνει όλα. Ξαναγύρισα, τον ρώτησα αν είναι καλά, τον χτύπησα στην πλάτη. Στο πρώτο ημίχρονο που έγινε ένας τραυματισμός, ρώτησα τον φυσικοθεραπευτή του Εργοτέλη αν θα αρχίσουν από τώρα στις καθυστερήσεις. Μου είπε “όχι τώρα. Αν είναι προς το τέλος και αν νικάμε ακόμα”. Και είδατε έτσι έγινε.

Πάντως να ξέρετε στον επόμενο αγώνα κανένας δεν έκανε τον τραυματία»
, είπε ο περίφημος «Ινδιάνος» και συμπλήρωσε ο Δημήτρης Καρακώστας: «Μας είπαν νονούς της νύχτας. Το κάνουμε αφιλοκερδώς για την ομάδα. Θες η πίεση, το άγχος να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά μας και να κερδίσουμε χρόνο. Ο Σπύρος είναι φούρναρης κι εγώ είμαι ηλεκτρολόγος».

Τέλος, και οι δύο τραυματιοφορείς, αφού παραδέχθηκαν ότι γελούν ακόμα και σήμερα βλέποντας το περιστατικό, τόνισαν ότι πράγματι εκείνη την ώρα «λειτούργησε λίγο παραπάνω το οπαδιλίκι, ώστε να βγάλουμε γρήγορα τον τραυματία και να γλιτώσουμε χρόνο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: