Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Με Μήτρογλου «πετούν» πιο ψηλά!!

Χάρη στο χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου, η Μπενφίκα σάρωσε με 5-0 στην έδρα της Μπελενένσες, στο πλαίσιο της 21η αγωνιστικής της Superliga και βρέθηκε προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με Μήτρογλου «πετούν» πιο ψηλάΧάρη στα τρία γκολ του Κώστα Μήτρογλου, η Μπενφίκα σάρωσε με 5-0 στην έδρα της Μπελενένσες, στο ματς που «άνοιξε την αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της πορτογαλικής Superliga και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με ένα πόντο και ένα ματς περισσότερο από τη Σπόρτινγκ Λισοβονας, η οποία υποδέχεται τη Δευτέρα τη Ρίο Αβε στην πρωτεύουσα και στους «αετούς» ελπίζουν σε «στραβοπάτημα» των «λιονταριών», ώστε να αρχίσουν να ονειρεύονται πως θα πάρουν ξανά τα πρωτεία, μπαίνοντας για πρώτη φορά σε θέση ισχύος τη φετινή χρονιά και σημειώνοντας την έβδομη συνεχόμενη νίκη της.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έμειναν στο -5 από την προνομιούχο πεντάδα και περιμένουν τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Το «κρεσέντο» του διεθνούς Έλληνα επιθετικού ξεκίνησε στο 41’, συνεχίστηκε στο 58’ με πλασέ από κοντά και ολοκληρώθηκε στο 76’ με εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή. Έτσι, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έφτασε τα 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και τα 11 στο πρωτάθλημα, ενώ αντικαταστάθηκε στο 83'. Τα άλλα δύο γκολ σημείωσε ο Ζόνας.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


Η σύνθεση της Μπενφίκα: Χούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λίντελοφ, Ζαρντέλ, Πίτσι (79’ Καρσελά), Ρενάτο Σάντσες, Γκαϊτάν, Σάμαρης, Ζόνας, Μήτρογλου (83’ Ταλίσκα), Εντερσον




Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:


Παρασκευή 5/2

Μπελενένσες - Μπενφίκα 0-5
(41', 58', 76' Μήτρογλου, 53', 88' Ζόνας)

Σάββατο 6/2

Σετούμπαλ - Μαρίτιμο (20:30)

Τοντέλα - Γκιμαράες (22:45)

Κυριακή 7/2

Πάσος Φερέιρα - Μποαβίστα (18:00)

Ουνιάο Μαδέιρα - Μορεϊρένσε

Ακαντέμικα- Νασιονάλ

Πόρτο - Αρούκα (21:15)

Δευτέρα 8/2

Σπόρτινγκ - Ρίο Άβε (21:00)

Μπράγκα - Εστορίλ (23:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: