Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Έσπασε τα... κοντέρ ο Βάργκας!!


Έσπασε τα... κοντέρ ο Βάργκας!

Αν και πιθανότητες δεν έδειχναν να 'ναι με το μέρος του, τελικά ο Ρόναλντ Βάργκας βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο. Όπως και οι Ζουκουλίνι, Πέκχαρτ που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Ευχάριστα νέα για τον Γκουστάβο Πογέτ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (7/2, 17:15) με τον Ατρόμητο. Ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος γύρισε το πόδι του σε μια άσκηση στην προπόνηση της Παρασκευής, είναι τελικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός για το ματς με τους Περιστεριώτες. Ο παίκτης έδειξε διάθεση να σφίξει τα δόντια και το τεχνικό τιμ (σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ), έκριναν ότι υπάρχουν πιθανότητες να ενισχύσει αύριο την ομάδα του ο μεσοεπιθετικός από τη Βενεζουέλα.

Παράλληλα, είναι εντός ο Ζουκουλίνι και ο Πέκχαρτ που αποκτήθηκαν πριν λίγες ημέρες. Άλλωστε, οι δύο τους πήραν χρόνο και μεσοβδόμαδα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Ο Αργεντινός που ήταν βασικός κόντρα στον «Γηραιό» δεν αποκλείεται να αγωνιστεί από την αρχή και στο Περιστέρι. Αφενός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στο πρόσφατο ματς, αφετέρου, υπάρχουν δύο σημαντικές απουσίες στο κέντρο για την Ένωση. Ο Σιμόες είναι τιμωρημένος και ο Κορδέρο νιώθει ενοχλήσεις από χθες και δεν βρίσκεται στην αποστολή.

Η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Άρθο, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Ζουκουλίνι, Αραβίδης, Πέκχαρτ, Τζεμπούρ.

Ο Ελντερ Μπαρμπόσα έκανε ατομικό πρόγραμμα και συνεχίζει την προσπάθεια του ώστε να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό της επόμενης εβδομάδας. Ο Μιγκέλ Κορδέρο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Αρης Σοϊλέδης συνέχισε τη θεραπεία του. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: