Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Δημητρίου: «Πρωτάθλημα και γήπεδο»

Το πρωτάθλημα αλλά και τη δημιουργία νέου γηπέδου έθεσε ως στόχο o εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δημητρίου: «Πρωτάθλημα και γήπεδο»Για την καταπληκτική πορεία της ΑΕ Κιτίου Λάρνακας, πρωτοπόρου στο κυπριακό πρωτάθλημα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κυριάκος Δημητρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας από τη Λάρνακα τόνισε ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα ενώ έκανε λόγο και για το νέο ιδιόκτητο γήπεδο που ετοιμάζει η διοίκηση του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε μιλώντας στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο και τους σπουδαστές του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ

Για την πορεία και τους στόχους της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η φετινή πορεία της ομάδας μας είναι μια συνέχεια της περσινής σεζόν. Πέρυσι μέχρι τον τελευταίο αγώνα και την τελευταία φάση προσπαθήσαμε και κάναμε την υπέρβαση αλλά δυστυχώς χάσαμε το πρωτάθλημα στις λεπτομέρειες. Φέτος συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό και πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε. Πλέον θα πούμε ότι πετυχαίνουμε αυτό που είχαμε σκοπό να είμαστε πάντα μόνιμοι πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα».

Για το νέο γήπεδο:

«Προσπαθούμε να δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο σε όλους τους τομείς. Φυσικά δεν είναι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και άλλοι τομείς. Εμείς θα είμαστε η μοναδική ομάδα στην Κύπρο που θα μπορέσει να φτιάξει δικό της γήπεδο. Αναμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες έτσι ώστε την επόμενη σεζόν θα έχουμε το δικό μας γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: