Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο Σιδηρόπουλος δεν… λύγισε τον Πανθρακικό!!


Ο Σιδηρόπουλος δεν… λύγισε τον Πανθρακικό

Ο Σιδηρόπουλος έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα στον Λεβαδειακό με το οποίο άνοιξε το σκορ, απέβαλε τον Τσιάρα και χάρισε την κόκκινη στον Μερεμπασβίλι, αλλά ο Πανθρακικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1)

Αρνητικό πρωταγωνιστή είχε το ματς του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό και αυτός δεν ήταν άλλος από τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο. Ο ρέφερι από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου τα έκανε μαντάρα και αδίκησε κατάφορα την ομάδα της Θράκης, σπρώχνοντάς την προς τη Football League και καταδικάζοντάς την σε ήττα με 1-0 από τους Βοιωτούς.

Αρχικά, υπέδειξε στο 54’, πέναλτι-φάντασμα υπέρ του Λεβαδειακού, όταν σε μαρκάρισμα του Τσιάρα στον Μπεν. Ωστόσο, ο επιθετικός των γηπεδούχων έπεσε μόνος του, αφού δεν υπήρξε καμία επαφή. Σαν να μην έφθανε αυτό, ο Τσιάρας αντίκρισε για το… υποτιθήμενο μαρκάρισμά του, δεύτερη κίτρινη και συνεπώς κόκκινη κάρτα, με τον Πανθρακικό να μένει με δέκα παίκτες. Το πέναλτι, μετέτρεψε σε γκολ ο Μάντζιος και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Τα… όργια του Σιδηρόπουλου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού στο 73’, ο Μερεμπασβίλι έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, κάνοντας φανερά «θέατρο» αλλά του έκανε απλώς παρατηρήσεις, χωρίς να του δείξει την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Πανθρακικός, με σκόρερ τον Ηλιάδη πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 87’ και παρέμεινε στο κόλπο της παραμονής.

Το ματς


Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και προσπάθησε να απειλήσει πολλές φορές, κυρίως με στημένες φάσεις. Ενδεικτικό είναι πως είχαν 12 κερδισμένα κόρνερ, με τον Πανθρακικό να μην έχει ούτε ένα.

Οι Βοιωτοί είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή μόλις στο 2’, αλλά το σουτ του Μπεν από το ύψος του πέναλτι έπειτα από γύρισμα του Μερεμπασβίλι, πέρασε ψηλά άουτ. Στο 11’, οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Ατζαγκούν από τα όρια της περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

inner

Ο Λεβαδειακός είχε μπει πολύ δυνατά στο ματς και έψαχνε το γκολ και εν τέλει το πέτυχε στο 26’ με τον Μάντζιο από θέση τετ-α-τετ, αλλά ο β’ βοηθός, Δόσης, υπέδειξε τον επιθετικό των «πρασίνων», οφσάιντ, σε μια φάση που δεν φαίνεται ξεκάθαρα εάν ο επόπτης έχει δίκιο ή όχι. Ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να βρει απαντήσεις στην πίεση των γηπεδούχων και κινδύνεψε ακόμη δύο φορές, ωστόσο ο Αθανασιάδης δήλωσε παρών. Αρχικά στο 31’, στην πολύ καλή κεφαλιά του Μπεν και τέσσερα λεπτά μετά στο βολέ του Μερεμπασβίλι είπε και πάλι «όχι».

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 54’, ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε πέναλτι που μόνο αυτός είδε, σε βάρος του Πανθρακικού. Ο Τσιάρας μάρκαρε τον Μπεν, ο οποίος έπεσε μόνος του στην περιοχή αλλά ο διαιτητής από το νομό Δωδεκανήσου, εκτός από την άσπρη βούλα, έδειξε και την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη στον παίκτη του Πανθρακικού. Ο Μάντζιος που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

inner

Ο Σιδηρόπουλος, συνέχισε τα... τραγικά λάθη, καθώς στο 73', ο Μερεμπασβίλι έπεσε ολομόναχος μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης πήγε κοντά του και του έκανε απλώς παρατηρήσεις, ενώ θα έπρεπε να του δείξει την κίτρινη κάρτα, η οποία θα ήταν η δεύτερη και θα σήμαινε την αποβολή του.

Στο 82ο λεπτό, ο Πανθρακικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν ο Γιάχιτς γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω, ο Ίγκορ επωφελήθηκε και βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, αλλά ο Τσιντώτας τον σταμάτησε. Η... προειδοποιητική βολή από τους Θρακιώτες δεν αφύπνησε τον Λεβαδειακό και τελικά το πλήρωσε. Στο 87', ο Ηλιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της περιοχής, πήρε την κόντρα από τον Τριποτσέρη και με σουτ από το σημείο του πέναλτι, νίκησε τον Τσιντώτα και ισοφάρισε 1-1.

inner

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι παίκτες των δύο ομάδων δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία για να πάρουν το τρίποντο, με τον Πανθρακικό να παίρνει ένα σπουδαίο βαθμό με δέκα ποδοσφαιριστές και να μένει «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής, μειώνοντας τη διαφορά από τη Βέροια και τον Ατρόμητο, που παίζουν την Κυριακή, στους 5 βαθμούς.



Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης (69' Γιάχιτς), Τσουρίκοφ, Μπεν, Μεντί, Ατζαγκούν (62' Ντομοφτσίσκι), Μάγκας (66' Μουλόπουλος), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μαχαμάτ

Στον πάγκο: Βερέμκο, Μανωλάς, Μίνγκας, Τόπι

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Ηλιάδης (90' Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χασομέρης, Μουδούρογλου (58' Χαβίτο), Ίγκορ (90'+5 Νικόλτσης)

Στον πάγκο: Τζελέπης, Πεταυράκης, Μάρτινς, Ζδράβος-Ρίζος

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: