Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Αγωνία για Βάργκας!


Αγωνία για Βάργκας

Ευχάριστα νέα για την κατάσταση του Ρόναλντ Βάργκας που τραυματίστηκε την Παρασκευή περιμένει ο Γκ. Πογέτ. Δεν παίζει ο Κορδέρο με Ατρόμητο και ενώ τρίβουν τα χέρια τους για Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ.

Προβληματισμένος λόγω του Βάργκας είναι ο Γκουστάβο Πογέτ, θέλοντας να βάλει τις τελευταίες πινελιές στα σχέδια που κάνει για την αναμέτρηση της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα περιμένει και σήμερα ώστε να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος χθες γύρισε το πόδι του στην προπόνηση, κατά τη διάρκεια μιας άσκησης. Οι ελπίδες δεν είναι με το μέρος του παίκτη από τη Βενεζουέλα, καθώς μεσολαβεί λίγος χρόνος μέχρι το ματς με τους «μπλε» και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση πρόκειται για διάστρεμμα.

Θα «τεστάρει» το πόδι του σήμερα ο παίκτης και αν δει ότι δεν τον ενοχλεί, κάτι που φαίνεται δύσκολο, ή αν δεν έχει έντονη ενόχληση και κρίνει το τεχνικό τιμ ότι υπάρχουν πιθανότητες να είναι καλά αύριο, θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή ο 48χρονος τεχνικός.

Από την άλλη δεν υπολογίζεται ο Κορδέρο. Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο την Παρασκευή και είναι απίθανο να αγωνιστεί στο Περιστέρι. Αν δεν είχε αυτήν την ατυχία θα «έπαιζε» δυνατά το όνομα του για την αρχική ενδεκάδα, καθώς θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος, Αντρέ Σιμόες. Όλα αυτά, ενώ ο 28χρονος με τη συμμετοχή του κόντρα στον Ηρακλή, επέστρεψε στη δράση ύστερα από 2,5 εβδομάδες απουσίας.

Πάντως, το πρόβλημα φαντάζει μικρότερο, διότι με την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο (ύστερα από μόλις δύο προπονήσεις με την ΑΕΚ), ο Ζουκουλίνι άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ο Γκουστάβο Πογέτ ξέρει ότι έχει στα χέρια του μια πολύ αξιόπιστη λύση και αναμένεται να του δώσει φανέλα βασικού και κόντρα στον Ατρόμητο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: