Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ζοσέ και Γιουνάιτεντ συζητούν για τον… γάμο!!!


Ζοσέ και Γιουνάιτεντ συζητούν για τον… γάμο!

Οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ζοσέ Μουρίνιο καλά κρατούν σύμφωνα με αγγλικά MME τα οποία υποστηρίζουν ότι ο Πορτογάλος θα αναλάβει το καλοκαίρι τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC οι συζητήσεις μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και των εκπροσώπων του Ζοσέ Μουρίνιο συνεχίζονται κανονικά. Ο 53χρονος πορτογάλος τεχνικός ο οποίος απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Τσέλσι τον περασμένο Δεκέμβριο είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Λουίς Φαν Γκαάλ στο Ολντ Τράφορντ.

Φυσικά δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στο σύλλογο και τον Special - One, ενώ και από την Γιουνάιτεντ δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο για το τι μέλει γενέσθαι, αλλά είναι γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών καλά κρατούν. Ο Λουίς Φαν Χαάλ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» το καλοκαίρι, αν όχι πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και ο δρόμος για τον Ζοσέ Μουρίνιο ανοίγει για τα καλά.

Οι οπαδοί στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ θέλουνε τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι της ομάδας, ενώ και η διοίκηση θέλει κατά κάποιο τρόπο να απαντήσει στην… μισητή Σίτι η οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πεπ Γκουαρντιόλα για την επόμενη σεζόν.

Η απόφαση για το τέλος της συνεργασίας με τον Φαν Χαάλ φαίνεται πως έχει παρθεί και η αναβίωση της κόντρας Ζοσέ και Πεπ δείχνει να είναι προ των πυλών.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: