Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Πονάει αλλά πάει ΣΕΦ ο Σχορτσανίτης!!


Πονάει αλλά πάει ΣΕΦ ο Σχορτσανίτης

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Οριστικά εκτός ο Κώστας Βασιλειάδης.

Με προβλήματα θα ταξιδέψει η αποστολή του ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έβγαλε μεγάλο μέρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου (6/2), ωστόσο η συμμετοχή του κόντρα στους «ερυθρόλευκους» θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μάλιστα, ο «Σόφο» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο επιβαρημένο γόνατό του και παρά το γεγονός πως θα ακολουθήσει την αποστολή σε Πειραιά και Γαλλία, η συμμετοχή του θεωρείται ακόμη αμφίβολη.

Από ‘κει και πέρα, νοκ άουτ τέθηκε ο Κώστας Βασιλειάδης, ο οποίος συνέχισε τη θεραπεία του για τις ενοχλήσεις στο πέλμα και έτσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ούτε κόντρα στην Λιμόζ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ολοκληρώσει την Κυριακή (7/2) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με μία προπόνηση στις 14:00. Στη συνέχεια, η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και για το παιχνίδι της Δευτέρας (8/2), ενώ την Τρίτη (10/2) θα ταξιδέψει στην Γαλλία για να αντιμετωπίσει τους «λιμουζό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: