Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ρομπέρτο: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη»


Ρομπέρτο: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ αρκεί να δείξει το καλό του πρόσωπο τόνισε ο Ρομπέρτο.

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ εάν δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο τόνισε ο Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας επεσήμανε ότι όλοι στους ερυθρόλευκους έχουν το μυαλό τους πάντα στο παιχνίδι που έχουν μπροστά τους και δεν σκέφτονται –γενικότερα- όλα τα σημαντικά ματς που είναι προγραμματισμένα για τον μήνα αυτό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρομπέρτο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά»:

Για τον καθοριστικό μήνα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός:

«Έχουμε αποδείξει το τελευταίο διάστημα, ειδικά με την εμφάνιση που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα, ότι επιστρέψαμε σε καλή κατάσταση μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων. Κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί, χρειάζεται συνήθως κάποιος χρόνος για την επανεκκίνηση σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Νομίζω, λοιπόν, πως είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει όλα αυτά τα σπουδαία παιχνίδια που μας περιμένουν μέσα στον Φεβρουάριο».

Για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αν τα ματς με την Άντερλεχτ είναι πιο σημαντικά λόγω της βαθμολογικής διαφοράς στο πρωτάθλημα:

«Να ξέρετε ότι για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σπουδαίο. Έως την περασμένη Κυριακή, το σημαντικότερο παιχνίδι μας ήταν αυτό στα Γιάννενα, μετά η ρεβάνς με τον Αστέρα και τώρα είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι κλισέ. Σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμά μας. Είμαστε μια τοπ ομάδα και είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε σε κάθε αγώνα το 100% της συγκέντρωσής μας και της σημασίας που χρειάζεται. Θέλουμε πολύ να προχωρήσουμε στο Europa League. Είναι προφανές ότι ο κόσμος μας έχει όραμα για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη, το ίδιο και εμείς οι ποδοσφαιριστές. Δεν αλλάζει, ωστόσο, κάτι στη νοοτροπία μας. Πρώτα θα κοιτάξουμε τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε και στη συνέχεια θα στρέψουμε αποκλειστικά το ενδιαφέρον μας στους αγώνες με την Άντερλεχτ».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι δεν προέρχεται από καλά αποτελέσματα:

«Δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα, εμείς ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε στο γήπεδό μας, θα φροντίσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κι αν καταφέρουμε να έχουμε την απόδοση των τελευταίων δικών μας αναμετρήσεων, δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόβλημα να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ντέρμπι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: