Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚ με την παρέμβαση Κοντονή!!


Ικανοποιημένος ο ΠΑΟΚ με την παρέμβαση Κοντονή!

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την ικανοποίηση της για τη δήλωση Κοντονή, ζητώντας την παρέμβασή της Πολιτείας «κάθε φορά που βιάζεται η κοινή λογική»!

Μετά την ΑΕΚ, και ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρέμβαση του Σταύρου Κοντονή, που κάλεσε όλους όσοι έχουν ανοιχτό μέτωπο με τη δικαιοσύνη να αποχωρήσουν άμεσα από το ποδόσφαιρο!

Ο «δικέφαλος του βορρά», που ζήτησε χθες (4/2) την παρέμβαση της Πολιτείας για τον ορισμό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό του διαιτητή Δημητρόπουλου, που κατηγορείται για συμμετοχή στην «εγκληματική οργάνωση», διάβασε με ικανοποίηση την ανακοίνωση από το υπουργείο Αθλητισμού και πριν λίγο η ΠΑΕ (μέσω διαρροής) ανέφερε:

«Χαιρόμαστε που ο κ. Κοντονής προχώρησε στη σημερινή του τοποθέτηση, όπου ζήτησε αυτό που οι ποδοσφαιρικές αρχές θα έπρεπε να είχαν εφαρμόσει, το ελάχιστο αυτονόητο, προχωρώντας σε αυτοκάθαρση. Όντως, μόνο η Πολιτεία μπορεί να επισπεύσει διαδικασίες κάθαρσης και για τον λόγο αυτό ζητούμε την παρέμβασή της κάθε φορά που βιάζεται η κοινή λογική, για να αποτρέψουμε να στραφεί και ο τελευταίος φίλαθλος μακριά από το ελληνικό ποδόσφαιρο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: