Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Επικός καυγάς ΜακΛάρεν με δημοσιογράφο!!!


Επικός καυγάς ΜακΛάρεν με δημοσιογράφο!

Σε προσωπική διαμάχη του Στιβ ΜακΛάρεν με έναν δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της Νιούκαστλ μετετράπη η συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Μπόρνμουθ!

Το… φυτίλι άναψε όταν ο προπονητής των «καρακαξών» κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες ότι οι παίκτες του απορούν που ακόμη η διοίκηση δεν του έχει δείξει την πόρτα της εξόδου μετά την αποκαρδιωτική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο ΜακΛάρεν, εμφανώς εκνευρισμένος, δήλωσε: «Μου ανέφερε κάποιος αυτές τις φήμες και δυστυχώς αυτά γράφτηκαν από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος τους 18 τελευταίους μήνες αναφέρεται μόνο με αρνητικά σχόλια για τη Νιούκαστλ και που, απ’ όσο ξέρω, παλιότερα εργαζόταν στην ομάδα και απολύθηκε. Λυπάμαι, αλλά εγώ δεν διαβάζω όσα γράφει ο συγκεκριμένος. Το συγκεκριμένο άρθρο είχε μισές αλήθειες και μισά ψέματα. Προσπαθεί να χαλάσει αυτό που προσπαθούμε να φτιάξουμε στα αποδυτήρια. Πρέπει να το αγνοήσουμε»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αγγλικών Μέσων, ο δημοσιογράφος (δεν αναφέρεται το όνομά του) θίχτηκε από τις ατάκες του ΜακΛάρεν, οι οποίες ουσιαστικά τον «φωτογράφιζαν» και πέρασε στην αντεπίθεση!

«Τολμάς και με κατηγορείς γι’ αυτό το πράγμα; Είσαι προτελευταίος στην κατηγορία. Αυτή είναι η τελευταία σου δικαιολογία; Εσύ είσαι το πρόβλημα, όχι εγώ! Φύγε Στιβ, χαμογέλα, χαμογέλα (σ.σ. την ώρα που αποχωρούσε ο ΜακΛάρεν)! Είσαι έξω από τα νερά σου από την πρώτη μέρα που ήρθες εδώ»!

Το πράγμα, λοιπόν, φαίνεται ξεκάθαρα ότι αρχίζει να ξεφεύγει. Το κλίμα για τον ΜακΛάρεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, ενώ σύμφωνα με όσα λέγονται, το αποτέλεσμα του αγώνα με την Μπόρνμουθ θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: