Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Σοϊλέδης: «Την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε»


Σοϊλέδης: «Την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε»

Απογοητευμένος από τη διακοπή του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο μπακ της ΑΕΚ σημείωσε ότι την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε και χαρακτήρισε αναγκαίο να γίνει υγιές το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το ξενέρωμα ενός παίκτη που χάνει την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο παραδέχθηκε ο Άρης Σοϊλέδης.

Μιλώντας στη NOVA, ο αμυντικός της ΑΕΚ χαρακτήρισε θλιβερά τα επεισόδια της Τούμπας και αφού σημείωσε ότι μας φέρνουν χρόνια πίσω, τόνισε ότι με την απόφαση διακοπής του Κυπέλλου την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε.

Υπογράμμισε, δε, ότι είναι αναγκαίο να ξαναγίνει υγιές το ελληνικό ποδόσφαιρο για να μπορέσει να ανέβει επίπεδο και στην Ευρώπη.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σοϊλέδης

Για τα επεισόδια στην Τούμπα και τη διακοπή του Κυπέλλου: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αυτά είναι θλιβερά για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την πληρώνουν κάποιοι που δεν φταίνε. Μας φέρνουν χρόνια πίσω και πρέπει να τα ξεπεράσουμε κάποια στιγμή. Να γίνει υγιές το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να κερδίσουμε πράγματα μέσα από αυτό. Να έρχονται περισσότεροι καλοί παίκτες και προπονητές από το εξωτερικό. Να ανέβουμε επίπεδο σαν χώρα και οι ομάδες μας να δείχνουν στους ευρωπαϊκούς αγώνες ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Χάσαμε έναν από τους στόχους μας, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός για μας. Τώρα ρίχνουμε την προσοχή μας στο παιχνίδι της Δευτέρας γιατί είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να έχει αντίκτυπο η νίκη που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε γιατί είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Ο στόχος μας πλέον είναι να τερματίσουμε δεύτεροι και να εξασφαλίσουμε την έξοδό μας στην Ευρώπη».


Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: «Η νίκη στο ντέρμπι μας δίνει ψυχολογία. Έχουμε και τον κόσμο πάντα κοντά μας και μας στηρίζει και θα πάμε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχιστεί θετικά η προσπάθεια που κάνουμε. Η ήττα μας από τον Αστέρα στον πρώτο γύρο είναι ένα επιπλέον κίνητρο που έχουμε για να πάμε για τη νίκη στην Τρίπολη, αν και κάθε αντίπαλο τον βλέπουμε ξεχωριστά.

Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο και σε κάθε ματς δίνουμε τα πάντα. Ο Αστέρας θα έχει νέο προπονητή στον αγώνα της Δευτέρας και κάθε έλευση νέου προπονητή φέρνει διαφορετική ψυχολογία στην ομάδα και οι παίκτες του Αστέρα θα θέλουν να του δείξουν κάποια πράγματα, αλλά εμείς αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».

*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: