Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Η… πρώτη του Λέτο!!


Η… πρώτη του Λέτο!

Για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ο Σεμπάστιαν Λέτο συμπεριλήφθηκε σε αποστολή και είναι πιθανό κόντρα στον Ατρόμητο να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Την ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενο τον Σεμπάστιαν Λέτο θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα οι φίλοι του Παναθηναϊκού την Κυριακή.

Ο Αργεντινός συμπεριλήφθηκε στην 20μελή αποστολή του αγώνα με τον Ατρόμητο -κι εφόσον δεν βρίσκεται μεταξύ των δύο που θα «κοπούν»- ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ενδεχομένως να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης επανέρχεται, ενώ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Αμπέντ, Μέστο και Λαγός, ούτε οι προερχόμενοι από τραυματισμό Σάντσεθ και Πέτριτς. Φυσικά, εκτός αποστολής είναι ο Μπουμάλ που συνεχίζει την αποθεραπεία του και ο Νάνο, ο οποίος εδώ και κάποιες μέρες βρίσκεται σε άδεια.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο, Βιγιαφάνιες.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: