Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Έπεσε… κράξιμο για Βάργκας!!


Έπεσε… κράξιμο για Βάργκας!

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βενεζουέλα η απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού να μην καλέσει στην εθνική τον Ρόναλντ Βάργκας. Δεν έχουν βάση τα σενάρια ότι η ΑΕΚ ζήτησε την εξαίρεσή του.

Στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ έχει γίνει ήρωας. Δεν έχει αφήσει ντέρμπι για ντέρμπι που να μη σκοράρει. Όλα αυτά όμως φαίνεται πώς δεν ήταν αρκετά για να κληθεί ο Ρόναλντ Βάργκας στην εθνική του.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βενεζουέλας, Νοέλ Σανβιθέντε, για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ με Περού και Χιλή δεν συμπεριλαμβανόταν το όνομα του άσου της «Ένωσης».

Κάτι που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από φιλάθλους -στα social media- και δημοσιογράφους, μέσω σχετικών δημοσιευμάτων. Στην προσπάθεια να ερμηνεύσουν αυτή την απόφαση του Σανβιθέντε κάποια εξ αυτών την απέδωσαν στην κόντρα που υπάρχει μεταξύ κάποιων διεθνών παικτών και της ομοσπονδίας.

Κάποια άλλα όμως ενέπλεξαν και την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο Βάργκας δεν κλήθηκε στην εθνική κατόπιν αιτήματος των «κιτρινόμαυρων», επειδή κουβαλάει τραυματισμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό και δεν έχει ακόμα αποθεραπευθεί. Τα συγκεκριμένα σενάρια ωστόσο δεν έχουν καμία βάση, καθώς η «Ένωση» δεν διατύπωσε κανένα τέτοιο αίτημα, ενώ και να ήθελε να το κάνει, δεν της επιτρεπόταν βάσει κανονισμών για ματς που είναι στο τέλος του μήνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: