Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Περιμένοντας το επόμενο!!


Περιμένοντας το επόμενο

Δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους οι παίκτες του Ολυμπιακού για τα φαινόμενα βίας και για την απόφαση του κ. Κοντονή. Χωρίς αγώνα για δέκα μέρες θα πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη αναβλήθηκε και έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν αύριο αγωνιστικές υποχρεώσεις. Οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας προπονήθηκαν σήμερα στου Ρέντη υπό τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού να προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του.

Κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαια εύκολο μετά τα όσα έχουν συμβεί, με τους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές να μην κρύβουν την απογοήτευση τους για τα φαινόμενα βίας και τις αποφάσεις που ελήφθησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο 39χρονος κόουτς των πρωταθλητών έδωσε ρεπό γι’ αύριο στους παίκτες του και έτσι οι πρωταθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιστρέψουν τη Δευτέρα στου Ρέντη και με τη μεθαυριανή προπόνηση θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της μεθεπόμενης Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς να έχει επίσημο ματς στα πόδια του για δέκα μέρες, μετά την απόφαση για αναβολή του αυριανού αγώνα των πρωταθλητών με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μίλησε χθες και θα ξαναμιλήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα στους παίκτες του για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» σε μια προσπάθεια να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους παίκτες του.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: