Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Το συγκινητικό ευχαριστώ του Πελεκάνου!!


Το συγκινητικό ευχαριστώ του Πελεκάνου

Ο Μιχάλης Πελεκάνος ευχαρίστησε θερμά όσους έχουν σταθεί στο πλευρό του μετά τη δημοσιοποίηση του οικογενειακού του δράματος και κάλεσε όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα να μην το βάλουν κάτω.

Μετά τη δημοσιοποίηση του οικογενειακού δράματος που περνά ο Μιχάλης Πελεκάνος πολύς κόσμος έσπευσε να του εκφράσει τη συμπαράστασή του. Τα δίδυμα κοριτσάκια που έφερε στον κόσμο η σύζυγός του το καλοκαίρι γεννήθηκαν πρόωρα, το ένα-δυστυχώς-δεν τα κατάφερε, αλλά το άλλο δίνει τη μάχη του και την κερδίζει μέρα με τη μέρα.

Ο άσος του Άρη ευχαρίστησε θερμά όσους έχουν σταθεί στο πλευρό του και κάλεσε όσους αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα να μην το βάλουν κάτω.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την απίστευτη στήριξη και συμπαράσταση, που έχετε δείξει τις τελευταίες ημέρες στην οικογένειά μου. Όλη αυτή η αγάπη, που έχουμε εισπράξει, μας έχει συγκινήσει βαθύτατα και να ξέρετε ότι κάθε μήνυμα, κάθε ευχή και κάθε θετικό σχόλιο δίνουν πολύ μεγάλη δύναμη στην οικογένειά μου.

Το ενδιαφέρον, που έχετε δείξει όλοι, φίλοι και γνωστοί, αλλά και άνθρωποι, που δεν έχει τύχει να γνωρίζω προσωπικά, δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη στη σύζυγό μου, η οποία έχει περάσει τα περισσότερα. Είναι τιμή μου και ευλογία που την έχω δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και είναι η μητέρα των παιδιών μου. Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου σε όλες της οικογένειες που έχουν περάσει και περνάνε δύσκολες στιγμές. Να συνεχίσουν με δύναμη και να μην το βάζουν κάτω. Να σας έχει καλά ο Θεός
...».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: