Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Κερασμένο στον Ρανιέρι!!!


Κερασμένο στον Ρανιέρι!

Ούτε Τότεναμ, ούτε Άρσεναλ! Στο ντέρμπι του Λονδίνου νίκησε ο… Ρανιέρι! Μετά από φοβερή ματσάρα, «σπιρούνια» και «κανονιέρηδες» έμειναν στο 2-2 που δίνει την ευκαιρία στη Λέστερ να απομακρυνθεί.

Με συνομωσία του σύμπαντος για να πάρει το πρωτάθλημα η… Λέστερ έμοιαζε το λονδρέζικο ντέρμπι!

Έπειτα από ένα φοβερό παιχνίδι με γκολάρες, ανατροπές, αποβολή και μπόλικες συγκινήσεις, η μόνη που χαμογέλασε με το τελικό 2-2 ήταν η ομάδα του Ρανιέρι.

Η ένταση που προηγήθηκε έξω από το γήπεδο (και είχε ως αποτέλεσμα σοβαρά επεισόδια και τραυματισμούς) μεταφέρθηκε και μέσα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Εν μέσω όμως δυνατών μονομαχιών και σκληρών μαρκαρισμάτων, ήρθε μια «ομορφιά» του Ράμσεϊ (τακουνάκι στην κίνηση) να δώσει προβάδισμα στην Άρσεναλ και να σοκάρει τους γηπεδούχους.

Πού να ήξεραν ωστόσο οι «κανονιέρηδες» τι σοκ θα περίμενε τους ίδιους στο β’ μέρος… Γιατί μέσα σε λιγότερο από οκτώ λεπτά είδαν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους. Πρώτα λοιπόν ο Κοκλέν αποβλήθηκε στο 55’ (με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα στον Κέιν) και έπειτα η Τότεναμ το εκμεταλλεύτηκε σε χρόνο DT: Με τον Αλντερβάιρελντ να ισοφαρίζει στο 60’ και τον Κέιν να τα φέρνει όλα τούμπα με ασύλληπτο φαλτσαριστό σουτ δυο λεπτά αργότερα.

Οι «κανονιέρηδες» όμως ήταν πολύ σκληροί (τουλάχιστον σήμερα) για να πεθάνουν. Όχι μόνο δεν τα παράτησαν λοιπόν, αλλά βρήκαν τον τρόπο -με όμορφο πλασέ του Σάντσες στο 76’ έπειτα από ασίστ του Μπεγερίν- να απαντήσουν. Και αφού άντεξαν στην πίεση των τελευταίων λεπτών να αποσπάσουν μια ισοπαλία που τους κρατά μεν μακριά από την κορυφή, αλλά δεν αφήνει παράλληλα και την μισητή συμπολίτισσα να ανέβει εκεί.




Το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Σάββατο, 5/3 (17:00)

Τότεναμ-Άρσεναλ 2-2
(60’ Αλντερβάιρελντ, 62’ Κέιν - 39’ Ράμσεϊ, 76’ Σάντσες)

Μάντσεστερ Σίτι-Άστον Βίλα
Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ
Σουόνσι-Νόριτς
Τσέλσι-Στόουκ
Σαουθάμπτον-Σάντερλαντ
Έβερτον-Γουέστ Χαμ
Γουότφορντ-Λέστερ (19:30)

Κυριακή, 6/3

Κρίσταλ Πάλας-Λίβερπουλ (15:30)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (30η)

Σάββατο, 12/3 (17:00)

Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι (14:45)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας (αναβολή)
Μπόρνμουθ-Σουόνσι
Στόουκ Σίτι-Σαουθάμπτον
Σάντερλαντ-Έβερτον
Γουέστ Χαμ-Γουότφορντ
Άρσεναλ-Γουέστ Μπρομ

Κυριακή, 13/3

Λίβερπουλ-Τσέλσι (Αναβολή)
Άστον Βίλα-Τότεναμ (18:00)

Δευτέρα, 14/3

Λέστερ-Νιούκαστλ (22:00) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: