Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μαμούτε: «Να πάρω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»


Μαμούτε: «Να πάρω τίτλους με τον Παναθηναϊκό»

Έτοιμος να δείξει τι αξίζει δήλωσε ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος μίλησε για τη θέλησή του να κατακτήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό και αποκάλυψε την ιστορία που κρύβεται πίσω απ’ το παρατσούκλι «μαμούθ».

Την θέλησή του να πανηγυρίσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιούρι Μαμούτο, ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, αλλά και τις προσδοκίες του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, δήλωσε έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δείξει τι αξίζει και… αποκάλυψε την ιστορία που κρύβει το όνομά του, το οποίο στα πορτογαλικά σημαίνει «μαμούθ».

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: «Είναι πολύ σημαντικό βήμα, το ότι ήρθα στην Ευρώπη για να μπορέσω να δείξω όσα έκανα στη Βραζιλία. Ευχαριστώ το θεό που με αξίωσε να έρθω εδώ. Νομίζω πως δουλεύοντας σκληρά και προσπαθώντας ολοένα και περισσότερο θα δείξω τις δυνατότητές μου».

Για την παρουσία του Λούκας Ευαντζελίστα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω εδώ τον φίλο μου. Τον ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για την φιλία του. Είναι ένας καλός και έμπειρος παίκτης. Ακριβώς επειδή ήταν στην Ιταλία έχει εμπειρίες. Αυτό είναι θετικό και με βοηθάει».

Για τις προσδοκίες που έχει: «Ήρθα για να παίξω, να δείξω αυτά που ξέρω να κάνω και να βοηθήσω αυτή τη μεγάλη ομάδα, που είναι ο Παναθηναϊκός. Ο απώτερος σκοπός μου είναι να μπορέσω να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Όλοι εμείς δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, με σκοπό το καλύτερο. Τα αποτελέσματα δεν έχουν έρθει ακόμα. Πιστεύω όμως ότι με σκληρή δουλειά κάποια στιγμή θα έρθουν κι αυτά».

Για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει τους τρεις βαθμούς. Δουλεύουμε δυνατά όλη τη βδομάδα. Δεν πρέπει να μιλήσουμε πολύ, αλλά να δουλέψουμε πολύ. Είμαι πεπεισμένος πως θα νικήσουμε».

Για το πώς βγήκε το παρατσούκλι Μαμούτι: «Όταν γεννήθηκα ήμουν πολύ μεγάλο μωρό. Πάνω από πέντε κιλά. Με είδε ένας θείος και είπε πως μοιάζω με ένα μικρό μαμούθ. Από κει βγήκε το Μαμουτίνιο, που σημαίνει μικρό μαμούθ στα πορτογαλικά και έμεινε το όνομα Μαμούτε, δηλαδή μαμούθ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: