Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Μηδέν εις το πηλίκο!!


Μηδέν εις το πηλίκο

Σημαντικό βαθμό (0-0) στην μάχη της εισόδου του στην πεντάδα, πήρε ο Πανιώνιος στην Κρήτη επί του Πλατανιά, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν δικαίως για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 2ο λεπτό.

Σημαντικό βαθμό, στην προσπάθειά του να μπει στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, πήρε ο Πανιώνιος μέσα στην Κρήτη επί του Πλατανιά (0-0). Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και με περισσότερες ευκαιρίες, ενώ φωνάζουν δικαιολογημένα για πέναλτι στο 2’, σε χέρι του Ρισβάνη μέσα στην περιοχή. Δεν μέτρησε γκολ του Μασούρα για τους φιλοξενούμενους, με τον σκόρερ να είναι οριακά εκτεθειμένος.

Το ματς


Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ θα μπορούσε να βρεθεί στα… έντεκα βήματα, ωστόσο ο διαιτητής Λαμπρόπουλος δεν καταλόγησε πέναλτι σε χέρι του Ρισβάνη μέσαστην περιοχή, έπειτααπό σου του Μιλούνοβιτς. Έξι λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι ζήτησαν εκ νέου πέναλτι ωστόσο αυτή τη φορά, ο ρέφερι είχε δίκιο και άφησε το παιχνίδι να εξελιχτεί.

inner

Ο Πανιώνιος δεν πάταγε στο πρώτο εικοσάλεπτο καλά στο γήπεδο, με τον Πλατανιά να πιέζει για το γκολ, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 22’, πάντως, οι Κρητικοί έφθασαν κοντά στο γκολ αλλά ο Διούδης έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά-ψαράκι του Ανγκούλο. Οι κυανέρυθροι από την μεριά τους, απείλησαν για πρώτη φορά στο 32’, όταν ο Σιώπης έβγαλε τον Καθάριο με πενηντάρα μπαλιά στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

inner

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ήταν η σειρά του Πανιωνίου να φωνάξει. Σε υποδειγματική αντεπίθεση, ο Καραμάνος σέντραρε με το εξωτερικό και ο Μασούρας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός Καρατζίκας, σήκωσε το σημαιάκι του, υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τον πάγκο του Πανιωνίου, ωστόσο η φάση ήταν πολύ δύσκολη και συνάμα οριακή, με τον Μασούρα να φαίνεται πως ήταν ελάχιστα πιο μπροστά.

inner

Στην επανάληψη, το παιχνίδι δεν είχε τον ίδιο καλό ρυθμό με το πρώτο μέρος, κάτι που είχε ως συνέπεια να υπάρχουν και λιγότερες καλές στιγμές οι δύο ομάδες. Ο Πανιώνιος ειδικά, δεν απείλησε καθόλου, με τον Πλατανιά να έχει δύο πολύ καλές στιγμές να πάρει το τρίποντο. Ο Ανγκούλο, όμως, δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ούτε με το σουτ του έξω από την περιοχή στο 60’ (λίγο άουτ), ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του πέντε λεπτά μετά.

inner

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Αποστολόπουλος (61’ Τσουράκης), Μουνάφο (83’ Στανισάβλιεβιτς), Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς (77’ Πάγκαλος), Ντίνας.

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Δημήτρης, Ιτούα, Βαλεριάνος.

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Σιώπης, Τζανδάρης (65’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος, Μπακασέτας (88’ Πατσατζόγλου), Μασούρας (90’+3’ Μπαργκάν), Καραμάνος.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος, Βιγιάλμπα, Ποζατζίδης.

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

Γήπεδο: Περιβόλλια *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: