Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ξέσπασε η Φενέρ και… βοήθησε Παναθηναϊκό!!


Ξέσπασε η Φενέρ και… βοήθησε Παναθηναϊκό

Με επιμέρους σκορ 24-6 στην τρίτη περίοδο, η Φενέρμπαχτσε ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε 72-65 του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό την άλλη εβδομάδα, όντας από κάτω!

Επέστρεψε στις νίκες η Φενέρμπαχτσε (μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ), επικρατώντας 72-65 του Ερυθρού Αστέρα. Έτσι, η ομάδα του Ζοτς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-1 και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του ομίλου, την ώρα που οι Σέρβοι έπεσαν στο 5-4 κι ενώ την άλλη εβδομάδα θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό που πλέον είναι μόνος τρίτος με 6-3 ρεκόρ.

Οι Τούρκοι τα ‘χαν βρει σκούρα στο πρώτο μέρος, όπου… δεν έμπαινε τίποτα και πήγαν στα αποδυτήρια στο -9 (25-34). Στην τρίτη περίοδο ήταν όμως όλα διαφορετικά και με επιμέρους σκορ 24-6, έφεραν τα πάνω-κάτω, έχτισαν διψήφια διαφορά και ουσιαστικά το τέταρτο δεκάλεπτο… κύλησε ήρεμα και χωρίς ανησυχία για τους γηπεδούχους, με τους «ερυθρολεύκους» να μην έχουν τις δυνάμεις και τις λύσεις να επιστρέψουν στο ματς.

Τρομερό παιχνίδι από τον Ντατόμε που σταμάτησε στους 27 πόντους (7/11 δίποντα, 4/6 τρίποντα), 16 πρόσθεσε ο… μπόμπερ Μπογκτνάνοβιτς κι άλλους 10 ο Βέσελι. Δεν αγωνίστηκαν ξανά οι Άντιτς-Σλούκας, η απουσία των οποίων έχει προκαλέσει «θέμα» στο ροτέισον της Φενέρ.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: