Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

«Μεθυστική» Ρόμα! (video)


«Μεθυστική» Ρόμα! (video)

Ποιο ντέρμπι; Ατελείωτο... πάρτι! Η εκπληκτική Ρόμα «πάτησε» την Φιορεντίνα με 4-1 και όχι μόνο πήρε προβάδισμα για τα προκριματικά του Champions League, αλλά... πιέζει και γι' απευθείας έξοδο.

Μια Ρόμα να την… πιεις στο ποτήρι εμφανίστηκε απόψε στο Ολίμπικο!

Η ομάδα του Σπαλέτι (με βασικό τον Μανωλά) έκανε ό,τι ήθελε την Φιορεντίνα και επικρατώντας 4-1, είναι μόνη στην τρίτη θέση και στο +3 από τους βιόλα. Έτσι, πήρε ένα μικρό προβάδισμα για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και παράλληλα βρίσκεται στο -2 από την Νάπολι (ματς λιγότερο) και τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας έξοδο στο... σεντόνι.

Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, οι «τζιαλορόσι» ανέβασαν εντελώς ταχύτητα και ισοπέδωσαν τους φιλοξενούμενους. Στο 22’ ο Ελ Σαραουΐ έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα (σε φάση που είχε ξεκινήσει από οφσάιντ), τρία λεπτά αργότερα ο Σαλάχ ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ στο 38’ ο Περότι πήρε ωραία μπαλιά από τον «Φαραώ» και έγραψε μέσα σε αποθέωση το 3-0 (νωρίτερα είχαν και δοκάρι οι γηπεδούχοι).

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Ίλιτσιτς κατάφερε με εκτέλεση πέναλτι να μειώσει, αλλά δεν ήταν αρκετό όχι μόνο για να κρατήσει ζωντανούς τους παίκτες του Πάουλο Σόουζα, αλλά για το ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Φρόντισε γι’ αυτό ο Σαλάχ, ο οποίος στο 58’ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του, έγραψε το 4-1 και ουσιαστικά… τελείωσε τις όποιες πιθανότητες να ‘χουμε πιο συγκινητικό δεύτερο μέρος (το οποίο κύλησε... ήρεμα ως το τέλος).



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής

Παρασκευή (4/3)

Ρόμα-Φιορεντίνα 4-1
(22’ Ελ Σαραουΐ, 25’, 58’ Σαλάχ, 38’ Περότι – 45+3’ πεν. Ίλιτσιτς)

Σάββατο (5/3)

Βερόνα-Σαμπντόρια (19:00)
Νάπολι-Κιέβο (21:45)

Κυριακή (6/3)

Τορίνο-Λάτσιο (13:30)
Μπολόνια-Κάρπι (16:00)
Τζένοα-Έμπολι
Αταλάντα-Γιουβέντους
Σασουόλο-Μίλαν
Φροζινόνε-Ουντινέζε
Ίντερ-Παλέρμο (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: