Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΓΚΑΡΣΙΑ-ΣΤΑΣΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης
Ο κ.Πολύκαρπος μίλησε στο ράδιο Αθλητικά νέα 9.87 για ακόμη μια φορά για την οικονομική εξυγίανση:« Η κατάσταση που βρήκαμε ήταν χαοτική. Πλέον τα οικονομικά έχουν βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα παλιά χρέη. Στο τέλος του καλοκαιριού θα έχει ολοκληρωθεί το 95% της εξυγίανσης. Υπάρχουν βέβαια κάποιες υποχρεώσεις την επόμενη χρονιά, οι οποίες θα πληρωθούν με προσωπικές επιταγές του προέδρου και δικές μου. Έχουν δοθεί αυτές οι επιταγές και θα εξοφληθούν την στιγμή που πρέπει. Αντιμετωπίζουμε την συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία». Οι διοικούντες του Ηρακλή έκαναν δυνατό «μπάσιμο» στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση των Όπερ και Ντίκα. « Όλα αυτό το διάστημα κινηθήκαμε αθόρυβα και πιστεύω πως αποκτήσαμε δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες. Τόσο ο Άντρες Όπερ, όσο και ο Νικουλάε Ντίκα είναι παίκτες μεγάλου βεληνεκούς. Έγιναν οι κινήσεις σε μια περίοδο που κανείς δεν το περίμενε. Έτσι όπως έχουμε προχωρήσει το τελευταίο διάστημα με την απόκτηση παικτών, με την απόκτηση του προπονητή, έτσι θα συνεχίσουμε και τώρα. Πάντα σκεφτόμαστε με γνώμονα το καλό του Ηρακλή και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ακόμα καλύτερους παίκτες», ήταν τα λόγια του αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Στη συνέχεια ερωτώμενος για την επόμενη αγωνιστική σεζόν, τόνισε: « Γνώμη και πεποίθηση μου είναι ότι θα πάμε πολύ καλύτερα, καθώς τα περισσότερα προβλήματα έχουν ουσιαστικά λυθεί. Πλέον είμαστε πιο έμπειροι και μπορούμε να διαχειριστούμε πιο εύκολα τις καταστάσεις. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι ήμασταν άπειροι στο ξεκίνημα. Έχουμε μάθει να λειτουργούμε μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Δεν σκύβουμε το κεφάλι και με περισσότερη δουλειά θα πάμε ακόμα καλύτερα», ενώ για τον θέμα των παραιτήσεων των τριών διοικητικών συμβούλων, είπε: « Με το θέμα του διοικητικού συμβουλίου ασχολείται αποκλειστικά και μόνο ο Αντώνης Ρέμος. Γίνονται κινήσεις και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά την πλαισίωση του διοικητικού συμβουλίου». Τέλος τοποθετήθηκε και για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς, αλλά και για την στάση που θα πρέπει να δείξει ο κόσμος, λέγοντας: « Είναι μέσα στα πλάνο μας, να ξεκινήσουμε μία καμπάνια για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Εμείς θα περιμένουμε την στήριξη των φιλάθλων μας. Δεν ζητάμε από τον κόσμο της ομάδας να κάνει υπομονή. Ούτε εμείς οι ίδιοι έχουμε. Θέλουμε να βρίσκονται πολύ κοντά στην ομάδα, να την εμψυχώνουν από την πρώτη μέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία, μέχρι και το τέλος της σεζόν. Όπως οι φίλαθλοι μας είναι αγωνιστές, αγωνιστές θα είναι και οι παίκτες και η διοίκηση. Πρέπει να υπάρχει συνεχής παρουσία δίπλα στην ομάδα».
Μεταγραφές- Γκαρσία
Ενα θέμα που προβληματιίζει τον Ηρακλή είναι και η περίπτωση του Πίτου Γκαρσία.Σύμφωνα με πληροφορίες η Ούνιον Σάντα Φε στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του Πίτου ζητάει το ποσό των 200.000 ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη,Ο Ηρακλής δεν είναι διατεθημένος να δώσει τόσα στην Αργεντίνικη ομάδα.Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέχρι την επόμενη εβδομάδα για το αν ο Πίτου θα φοράει και του χρόνου τα κυανόλευκα.Οσο αναφορά το θέμα των μεταγραφών πάντα στο προσκήνιο είναι η περίπτωση Λόβρεκ αλλά και άλλες δυο περιπτώσεις οι οποίες φένεται να είναι πολυ κοντά στον γηραιό!
Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Ή Ούνιον ζητάει 200,αλήθεια ο Πόι πόσα θα ήθελε;
*Ιδιες οι τιμές στα διαρκείας αλλά όχι και 25 ευρώ το εισητίριο στην θύρα 13.
*Ανυσηχία επικρατεί στον κόσμο του Ηρακλή για το θέμα μεταγράφων λετε να σκάσει κάτι καλο;
*Τι γίνεται με τις αποδεσμέυεις(Βούκοβιτς-Εξουσίδης,Μπούρμπος);Να τελειώνουμε γρήγορα και από αυτο το θέμα λένε οι φίλαθλοι.
*Κοντα σε χορηγία βρίσκεται ο Ηρακλής και οπου να ναι θα την ανακοινώσει.
*Πότε θα γίνει η συνέντευξη της ΠΑΕ Ηρακλής;
*Ένας χώρος 1700 τ.μ. για τον οποίο ένας ένθρωπος που έχει ένα κομμάτι γης στην περιοχή θέλει να χτίσει οικοδομή.
* “Είναι σοβαρό το θέμα”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΓΣ, Δημήτρης Τριανταφύλλου.Από τώρα να το λύσετε το πρόβλημα κύριοι οχι πάλι τελευταία στιγμή!
* Είναι εξαιρετικά σοβαρό το θέμα και πρέπει άμεσα να λυθεί.Μην ξεχνάτε κύριοι του Γ.Σ ο,τι έχουμε εκλογές (θυμηθήτε και επωφεληθήτε.....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: