Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Α.Ε.Κ Πακέτο» Μάκος -Λεονάρντο

makos.jpgΓια διπλό μεταγραφικό χτύπημα κινείται η ΑΕΚ όπου βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Μάκο και Λεονάρντο και προσπαθεί να εντάξει τους δύο παίκτες στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Σήμερα αναμένεται να τοποθετηθεί επίσημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε ότι αφορά ενδεχόμενη εμπλοκή με τα διοικητικά της «Ένωσης».

Από την στιγμή που τοποθετήθηκαν επίσημα χτες οι ιθύνοντες της ΑΕΚ και εξέφρασαν την στήριξη προς το πρόσωπο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ξεκινάει πλέον ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν βάλει εδώ και αρκετό καιρό στο...μάτι τον Βραζιλιάνο του Λεβαδειακού Λεονάρντο ο οποίος και αποτελεί τον διακαή πόθο του Σερβοέλληνα προπονητή. Οι ιθύνοντες του «δικέφαλου» ετοιμάζονται να ασκήσουν πίεση στους Βοιωτούς μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να καταφέρουν να πάρουν το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Παράλληλα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Γρηγόρη Μάκο και τον Πανιώνιο καθώς οι Γερμανοί της Μόναχο 1860 φαίνεται να χαμήλωσαν την προσφορά τους και πλέον οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να μπουν δυναμικά για την διεκδίκηση του παίκτη. Η τεχνική ηγεσία του «δικέφαλου» έχει εκφράσει την επιθυμία της για την απόκτηση του

Δεν υπάρχουν σχόλια: