Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Για την απόκτηση του Τσιρίλο κινείται ο ΠΑΟΚ

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης των Βασίλη Κουτσιανικούλη, Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί, Ντάριο Κρέσιτς, Θανάση Παπάζογλου και Γιώργου Φωτάκη ο σχεδιασμός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται.

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης όπως φαίνεται τα κομμάτια που επιθυμούν να προσθέσουν στον υπάρχον κορμό είναι ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και έχουν την νοοτροπία του πρωταθλητή.

Σε αυτή την λογική στον ΠΑΟΚ για τρίτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια για την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μπρούνο Τσιρίλο. Το πρώτο φλερτ με τον Ιταλό αμυντικό είχε γίνει πριν από δύο καλοκαίρια εκείνο του 2007 όταν και μετά την «Ένωση» είχε αποφασίσει τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Λεβάντε.

Το επόμενο ήταν την μεταγραφική περίοδο που ακολούθησε του Ιανουαρίου του 2008 χωρίς όμως και πάλι να ευδοκιμήσει ενώ το περασμένο καλοκαίρι ο Τσιρίλο επέστρεψε στην πατρίδα του και την Ρετζίνα. Αυτό που απομένει πλέον αν η τρίτη απόπειρα από πλευράς του ΠΑΟΚ στεφθεί με επιτυχία.

Στα ατού για την ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το ότι στην θέση του προέδρου της ΠΑΕ βρίσκεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης όπως και πριν από δύο χρόνια έχοντας υπάρξει συμπαίκτης του Ιταλού στην ΑΕΚ. Επιπλέον όμως σημαντικό ρόλο αναμένεται να παίξει και η παρουσία του Φερνάντο Σάντος που τον είχε ποδοσφαιριστή στην "Ένωση".

Από εκεί και πέρα από το εξωτερικό στον ΠΑΟΚ έχουν ήδη κινηθεί για την απόκτηση του Ζοάο Πάολο Αντράντε από την Πόρτο όπως και του Βιεϊρίνια που φέτος είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ως δανεικός.

Κατά τα άλλα η περίπτωση του Νούνο Ασίς από την Γκιμαράες φαίνεται να «παγώνει» ενώ στο στόχαστρο είναι και ο Βίκτορ Βιτόλο που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στον Άρη ως δανεικός από την Ρασίνγκ Σανταντέρ.
Για την απόκτηση του Τσιρίλο κινείται ο ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: