Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Μπότος: "Πρώτος στόχος του Κλέιτον, το εξωτερικό"

Ο μάνατζερ του Σίλβα Κλέιτον, Κώστας Μπότος, με δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" επιβεβαίωσε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος του "τριφυλλιού" δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον προπονητή του Παναθηναϊκού ωστόσο δύσκολα θα προτιμήσε την ισάξια πρόταση των "κιτρινόμαυρων" της Θεσσαλονίκης για να αγωνιστεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Κλέιτον:

Παναθηναικός με έχει ενημερώσει ότι δεν ταιριάζουν τα… χνώτα του με τον προπονητή. Αλλά έχει 23 συμμετοχές και εννέα γκολ. Σεβαστό όμως. Με ενημέρωσαν λοιπόν ότι από την στιγμή που μένει ο Τεν Κάτε ότι δεν θέλουν τον Κλέιτον, μου είπαν ότι δεν πουλάει στην παρούσα φάση, μόνο δανείζει τον παίκτη.

Ο κ. Αντωνίου με ενημέρωσε ότι ο Άρης και συγκεκριμένα ο Γιάννης Κόντης έκανε μία πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Κλέιτον με τη μορφή δανεισμού και με προοπτική αγοράς. Μου το έθεσε κι εμένα ο Γιάννης Κόντης, μου έκανε μία γενναιόδωρη πρόταση στο οικονομικό επίπεδο που καλύπτει τον πελάτη μου, όπως και τα μπόνους συμμετοχών", είπε και συμπλήρωσε:

"Μιλάμε για ένα συμβόλαιο που μπορούσε να καλύψει τις 700.000 ευρώ, που είναι αυτό που έχει στον Παναθηναικό. Του είπα ότι θα το δω με τον πελάτη μου, σε πρώτο βαθμό μας ενδιαφέρει στο εξωτερικό. Το βλέπω δύσκολο για τον Άρη, δεν το λέω με υποτιμητικό τρόπο.

Ο Κλέιτον έχει μιλήσει και τον προπονητή του Άρη, τον κ. Μαζίνιο. Πρώτος στόχος του Κλέιτον είναι το εξωτερικό μετά η Ελλάδα. Έχει προτάσεις από την Ρωσία και την Γερμανία, είτε με την μορφή δανεισμού είτε με αγορά".

Τέλος, ο κ. Μπότος, διευκρίνησε πως δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, αναφέροντας: "Προσπαθούμε να διαχειριστούμε σωστά την επόμενη χρονιά, θα γίνει Έλληνας και μπορεί να παίξει ακόμα και στην Εθνική. Έχω μιλήσει με τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ που έχει μιλήσει με τον αρμόδιο Υπουργό και προχωράει η διαδικασία της έκδοσης ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Γιάννης Κόντης είναι ικανός και τους παίκτες που είπα στην προεκλογική εκστρατεία μπορεί να τους φέρει. Του είπα ξεκάθαρα γιατί είμαι φίλος του, είναι τιμητικό το ενδιαφέρον αλλά δεν βλέπω να κανουμε deal.

Δεν υπάρχουν σχόλια: