Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Κοντά σε Φάμπρεγκας η Μπαρτσελόνα!

Ο Σεσκ Φάμπρεγκας πανηγυρίζει για τα γκολ του επί της Μίντλεσμπρο Ο Σεσκ Φάμπρεγκας, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα "Ας", είναι πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα! Ο Πέπε Γκουαρντιόλα θέλει τον 22χρονο μέσο της Αρσεναλ, με τον τελευταίο να δηλώνει πρόσφατα ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, που δεν θα ήθελε να παίξει στην πρωταθλήτρια Ευρώπη
Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα ισχυρίζεται ότι υπάρχει συμφωνία και τον άλλο μήνα ο Φάμπρεγκας, που κάποτε έπαιζε στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, θα είναι και πάλι παίκτης της.

Μαζί με τα ανταλλάγματα, η Μπαρτσελόνα φαίνεται έτοιμη να ξοδέψει 40 εκατομμύρια ευρώ. Τις μεταγραφές διαπραγματεύεται ο διευθυντής ποδοσφαίρου Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που ήδη έχει καταλήξει στους στόχους, μετά τις προτάσεις του Γκουαρντιόλα.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ενρίκε, που έπαιξε δανεικός στη Λεβερκούζεν, θα επιστρέψει, ενώ θα αποκτηθεί ο δεξιός μπακ της Αλμερία Μπρούνο Σαλτόρ, για αλλαγή του Ντάνι Αλβες. Ακόμα η Μπαρτσελόνα κινείται για αριστερό μπακ και εξτρέμ, χωρίς να έχουν ακόμα διαρρεύσει ονόματα.

Συνέχεια στα σενάρια για Μπάρτσα και Ζλάταν
Η Ισπανία και η Μπαρτσελόνα δεν αποκλείεται να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σύμφωνα τουλάχιστον με τα δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει την Τετάρτη η εφημερίδα «Gazzetta dello sport» ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, σχεδιάζει να δώσει στην Ίντερ τον Σάμουελ Ετό, προσφέροντας της επιπλέον 30 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Σουηδού σούπερ σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: