Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Έτσι απλά... με το Στέλιο Γελαστό

Πολύ καλημέρα σας.
Τα "κουρέλια" τραγουδάνε ακόμα! Παίρνοντας αφορμή από την ταινία του αείμνηστου Νικολαΐδη και ακούγοντας χθες το βράδυ σε διάφορες ραδιοφωνικές εκπομπές τους αρειανούς φιλάθλους να είναι χαρούμενοι για την 1η μεταγραφή του Άρη, ε ναι τα "κουρέλια" τραγουδάνε ακόμα! Η μεταγραφή του Leandro Gracian ήταν μια τονωτική ένεση για το ηθικό των φιλάθλων των κιτρίνων. Απ' ό,τι λένε οι πληροφορίες μου, έπεται συνέχεια...

Λέτε να δούμε τον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο με την κίτρινη φανέλα; Αλλά ποια κίτρινη φανέλα; Του Άρη ή του Εργοτέλη; Γιατί και οι δύο ομάδες έχουν βάλει στο μάτι τον πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική περίοδο που πέρασε.

Και πάμε λίγο στο μπάσκετ : Μεγάλο παιχνίδι στις 5 στο Παλαί, όπου ο Άρης υποδέχεται το Μαρούσι στο νυν υπερπάντων αγώνα για την Ευρωλίγκα. Ο Αντρέα Μαντσόν είναι αισιόδοξος, όπως και οι παίκτες του, ενώ αναμένεται για μιά ακόμη φορά οι φίλαθλοι να κατακλείσουν το Παλαί ώστε να θυμήσει ξανά εποχές "Αυτοκράτορα".

Συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις μεταγραφές, αλλά οι φίλαθλοί του θέλουν το κάτι παραπάνω. Η συντριπτική πλειοψηφία ζητάνε επιμόνως από το Θ. Ζαγοράκη να τους φέρει το "βαψομαλλιά" Εστογιάνοφ στην Τούμπα. Για να δούμε τι θα δούμε... Θεωρώ πολύ καλή την "επιστροφή" του Φωτάκη στην Τούμπα. Μην ξεχνάμε ότι ο Φωτάκης ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Γρίφος τα διοικητικά του Ηρακλή, ανησυχία στις τάξεις των φιλάθλων του "Γηραιού" και όλοι περιμένουν τις κινήσεις του Α. Ρέμου. Πάντως οι δύο πρώτες μεταγραφές γίνανε και επιμένω για μια ακόμη φορά, ότι η μεταγραφή του Ντίκα θα δώσει πολλά αγωνιστικά ωφέλη στον Ηρακλή. Αλλά βλέποντας τις κινήσεις των άλλων δύο ομάδων της πόλης, οι φίλαθλοι ζητάνε κι άλλες μεταγραφές.

Διάβασα ότι ο Ατρόμητος "χτυπάει" τον Αυστραλό φορ Βίντουκα, ο οποίος έχει κάνει καριέρα σε πολλές ομάδες στη Μ.Βρετανία. Ξέρετε ότι, πριν από χρόνια, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει δοκιμαστεί από ομάδα της θεσ/νίκης όταν αυτή προετοιμαζόταν στην Αυστραλία και απορρίφτηκε; Ο λόγος; Ο τότε προπονητής της ομάδας θεώρησε το Βίντουκα κοντό και χοντρό!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός αρχίζουν σιγά σιγά να κινούνται μεταγραφικά. Στον Παναθηναϊκό πρώτος στόχος ο Καντέ, στον ολυμπιακό ο Μπόμπο και στην ΑΕΚ ο Μάκος, ο οποίος μιλάει και με τη Μόναχο 1860.

Τα μάθατε τα νέα; Ο νέος προπονητής της Τσέλσι, ο Ιταλός Κ. Αντσελότι πρωταγωνιστούσε σε ταινίες. Αν με ρωτήσετε ποιος προπονητής από τις ομάδες της Θεσ/νίκης θα μπορούσε να παίξει σε ταινία, η γνώμη μου είναι ότι ο Φερνάντο Σάντος θα ηταν ιδανικός για ταινίες western!

Δεν υπάρχουν σχόλια: