Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Π.Α.Ο Το παλεύουν για Παλάσιο

rodrigo_palacio_boca_milan.jpgΣτο προσκήνιο έχουν έρθει και πάλι οι παίκτες από την Αργεντινή για τον Παναθηναϊκό. Η «Ole» επιμένει για προχωρημένες επαφές του «τριφυλλιού» με τον Χοσέ Σαντ, ενώ γίνεται και πάλι λόγος από την αργεντίνικη εφημερίδα για τον Ροντρίγκο Παλάσιο και τον Πάμπλο Μόουτσε. «Μας έχει προταθεί» λένε στον ΠΑΟ για τον Παλάσιο της Μπόκα Τζούνιορς.

Για τον Σαντ αναφέρεται ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδημιλήσει με τους ιθύνοντες της Λανούς, αλλά και με τους εκπροσώπους τουπαίκτη. Η Λανούς θέλει περίπου 7 εκατ. δολλάρια για τον επιθετικό της,ωστόσο το θέμα αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα. Ηδιάθεση που υπάρχει πάντως, είναι ο παίκτης να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Όσο για τον Ροντρίγκο Παλάσιο η «Ole» αναφέρει ότι μια από τιςσημαντικότερες ομάδες της Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός θέλει τον άσο τηςΜπόκα Τζούνιορς και συγκεκριμένα να αγοράσει το 50% των δικαιωμάτωντου. Τέλος γίνεται λόγος και για τον Μόουτσε για τον οποίο υπάρχειενδιαφέρον και από την Γερμανία και τη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: