Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Άρης Κάμπορα: "Θα μας βοηθήσει πολύ η μεταγραφή του Γκρασιάν

Με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη αλλά και από χθες το βράδυ νέο συμπαίκτη του στον Άρη Λεάντρο Γκρασιάν μίλησε σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Αργεντινός επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Χαβιέρ Κάμπορα."Από όσο γνωρίζω εδώ στην χώρα μου το κλίμα είναι θετικό στο να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή. Ο Γκρασιάν είναι ένας παίκτης ξεχωριστός, είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει της ισορροπίες σε μία ομάδα, παίζει 10αρι, οργανώνει το παιχνίδι.

Το κύριο το χαρακτηριστικό του ότι μοιράζει πολλές τελικές πάσες και βάζει γκολ, έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Τον έχω αντιμετωπίσει αντίπαλο όταν αγωνιζόμουν στην Χαγκουάρες ντε Τσιάπας, ο Γκρασιάν έπαιζε στην Μοντερεϊ και είχαμε χάσει 2-0 με δύο δικά του γκολ. Το θυμάμαι πολύ καλά...".


Δεν έμεινε όμως εκεί με τον 26χρονο επιθετικό του Άρη να πρόσθεσε: "Με την παρουσία του εμάς τους παίκτες θα μας κάνει πολύ χαρούμενους. Η παρουσία ενός τέτοιου παίκτη σε οποιαδήποτε ομάδα είναι μεγάλο όφελος. Με λίγα λόγια είναι ένας πλήρης μεσοεπιθετικός".

Για τον χαρακτήρα του συμπατριώτη του ο Κάμπορα δήλωσε: "Είναι ένας απλός και μετρημένος άνθρωπος, ένα καλό παιδί και είναι πολυτέλεια για όποια ομάδα τον έχει όχι μόνο για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και τον συνεσταλμένο χαρακτήρα του, που δημιουργεί συμπάθειες στα αποδυτήρια. Μακάρι να έχουμε την δυνατότητα να τον έχουμε στην δικιά μας ομάδα.

Εμείς οι συμπατριώτες του θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο ταχύτερα και καλύτερα γίνεται. Όσο για το ποδοσφαιρικό κόμματι δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής".


Κι όσο για τον ίδιο ο Κάμπορα είπε: "Θέλω να επιστρέψω όσο πιο γρήγορα μπορώ και τους ευχαριστώ όλους για την βοήθεια αυτούς τους έξι μήνες στην Θεσσαλονίκη", για να καταλήξει: "Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω για πολλά περισσότερα χρόνια στον Άρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: