Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Αρης Θα βουλιάξει το αεροδρόμιο

gracian.jpgΗ απόκτηση του ΛεάντροΓκρασιάν για λογαριασμό Άρη έφερε όπωςήταν αναμενόμενο σκόρπισε ενθουσιασμόστις τάξεις των φιλάθλων. Οι «κίτρινοι»με την προσθήκη του Αργεντινού μέσουδυναμώνουν αρκετά σε μια θέση που τηνφετινή χρονιά υπήρξε πρόβλημα. Η διοίκησητης ΠΑΕ Άρης κατάφερε και πέτυχε τον απεγκλωβισμότου ποδοσφαιριστές από τις υποχρεώσειςτης Μπόκα. Ο Γκρασιάν έρχεται την Παρασκευήστην Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία»αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές. Την Παρασκευή αναμένεταιστην Θεσσαλονίκη ο Λεάντρο Γκρασιάν.Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη θαξεκινήσει την Τετάρτη το βράδυ από τοΜπουένος Άιρες και είναι προγραμματισμένομε βάση τις ανταποκρίσεις των πτήσεωννα φτάσει μέσω Μαδρίτης στο αεροδρόμιο«Μακεδονία» στις 18:45.
Από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας(Πέμπτη 4-6) στο ARIS MEGASTORE θα διατίθενταιοι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μετο όνομα του ποδοσφαιριστή και το νούμερο11 που επέλεξε και είναι αυτό το οποίοείχε και στην Μπόκα Τζούνιορς.
Το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουνίου ο ποδοσφαιριστήςθα βρίσκεται στο χώρο του ARIS MEGASTORE προκειμένουνα έχει μία πρώτη γνωριμία με τον κόσμοτης ομάδας. Ο Αργεντινός μέσος θα παραμείνειμέχρι την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη καιστην συνέχεια θα επιστρέψει στην πατρίδατου για να ξεκουραστεί μέχρι την έναρξητων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεωντου ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: