Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Τσιρίλο: «Θέλω Τούμπα»

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Ο Ιταλός αμυντικός παραδέχθηκε ότι υπάρχει μια συζήτηση του Ζήση Βρύζα με τον εκπρόσωπό του. Επιθυμία και του ιδίου είναι να έρθει στην Ελλάδα από την οποία έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις όπως τόνισε «Φυσικά και ενδιαφέρομαι είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία».
Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός φιλοξενήθηκε στον 102fmτης ΕΡΤ3 και ανέφερε χαρακτηριστικά «Απότο πρωί δέχομαι δεκάδες τηλέφωνα από Ελλάδα σχετικά με ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω όμως τίποτα περισσότεροαυτή την στιγμή». Ο δυναμικός αμυντικόςρωτήθηκε εάν είχε συνομιλίες με ανθρώπουςτου «Δικεφάλου» και ποιο συγκεκριμένα τους Ζήση Βρύζα και Φερνάντο Σάντος. «Δεν έχω μιλήσει με τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ απευθείας, αλλά ο εκπρόσωπός μου με τον κ. Βρύζα».

Αν θα ήθελε να μετακινηθεί στην Τούμπα και ν’ αγωνιστεί με τα χρώματα του Δικεφάλου.« Φυσικά και ενδιαφέρομαι είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία. ΟΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα με ανθρώπουςπου γνωρίζουν το ποδόσφαιρο όπως κ.Ζαγοράκη που είναι πρόεδρος της ομάδας.Ο Φερνάντο Σάντος είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές και έχω ευχάριστες αναμνήσεις».

Σχετικάμε την δέσμευση που έχει με την νυν ομάδα του της Ρετζίνα είπε: «Είμαι ελεύθερος. Το συμβόλαιο μου λήγει και θα μπορώ να διαπραγματευτώ την μεταγραφή με οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι σύντομα θα υπάρχουν νεότερα στο θέμα της μεταγραφής μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: