Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Απέκτησε Κάιο η Λάρισα

Ανακοίνωσε τον Κάιο η Λάρισα Μία ακόμα επένδυση για το μέλλον της πραγματοποίησε την Τετάρτη η Λάρισα. Οπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας, αποκτήθηκε ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, Κάιο Βινίσιους Ματέντι Φερέιρα, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Κάιο Βινίσιους Ματέντι Φερέιρα, προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι γεννημένος στις 3 Απριλίου του 1990 και προέρχεται από την ομάδα Ατλέτικο Ντο Πόρτο της 3ης κατηγορίας. Τον περασμένο μήνα είχε συμμετάσχει ως υπό δοκιμήν στις προπονήσεις της ομάδας μας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις, για να ακολουθήσει η θετική εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη.".

Πάντως ο Κάιο αρχικά θα στελεχώσει την ομάδα Νέων, μέχρι να αποκτήσει κοινοτικό διαβατήριο. Μόλις ξεπεράσει το πρόβλημα αυτό, τότε θα ενταχθεί στην ανδρική ομάδα, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης πιστεύει ότι μπορεί να προσφέρει.

Τέλος, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα του Τσέρνατ. Ο παίκτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη στην Αθήνα, όμως συμφωνία δεν υπήρξε και οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: