Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στα κίτρινα ο Μιχάλης Κακιούζης


Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Μιχάλη Κακιούζη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2005 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2006 θα φοράει την κίτρινη φανέλα για την αγωνιστική σεζόν 2009-10.

Ο έμπειρος φόργουορντ θα πάρει την θέση του Άϊρα Νιούμπλ στον οποίο η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έδωσε αρκετό χρόνο ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της ομάδας. Ορισμένες όμως ανειλημμένες προσωπικές υποχρεώσεις του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή τον αναγκάζουν να παρατείνει την παραμονή του στις Η.Π.Α. μη επιτρέποντας στον ίδιο την έγκαιρη έλευση του στην Θεσσαλονίκη.

Ο μεγάλος στόχος όμως του ΑΡΗ είναι η πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκα και στις 29 Σεπτεμβρίου αρχίζουν οι κρίσιμοι αγώνες της ομάδας για τους προκριματικούς γύρους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, η Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχοντας ως μοναδικό κριτήριο την επίτευξη του βασικού στόχου της ομάδας έκρινε επιβεβλημένη την αντικατάσταση του Άϊρα Νιουμπλ με έναν καλαθοσφαιριστή υψηλού επιπέδου και εγνωσμένης αξίας όπως ο Μιχάλης Κακιούζης.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ θα υποβληθεί σήμερα (27/08) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας και θα ενταχθεί άμεσα στο πρόγραμμα προετοιμασίας της, ενόψει της αγωνιστικής σαιζόν 2009-10.

Δεν υπάρχουν σχόλια: