Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Κακιούζης: «Ανυπομονώ!»

kakiouzis_panionios_efes.jpgΟ Άρης πρόσθεσε ακόμη έναν έμπειρο παίκτη στο ρόστερ του, καθώς η ΚΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μιχάλη Κακιούζη! Ο 33χρονος πρώην φόργουορντ της Εφές Πίλσεν επιστρέφει στα παρκέ της Α1, παίρνοντας την θέση του Άιρα Νιουμπλ, ο οποίος αποχωρεί από τους «κίτρινους», εξαιτίας κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων, που τον αναγκάζουν να παρατείνει την παραμονή του στις ΗΠΑ. «Ονειρεύομαι από τώρα τις βραδιές του χειμώνα που θα παίζουμε με τον Άρη στην Ευρωλίγκα» δήλωσε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος.



Ο Κακιούζης επιστρέφει στα παρκέ της Α1 έπειτα από έξι σεζόν... ξενιτιάς, με τον ίδιο να δηλώνει, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας kakiouzis.com, ανυπόμονος να βρεθεί στο «Αλεξάνδρειο» και να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Άρη. «Ονειρεύομαι από τώρα τις βραδιές του χειμώνα που θα παίζουμε με τον Άρη στην Ευρωλίγκα» δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Το κίνητρο της συμμετοχής στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά και το να αγωνιστώ μπροστά σε έναν κόσμο που αποτελεί παράδειγμα συμπαράστασης για όλες τις ευρωπαϊκές ομάδες αποτέλεσαν το δέλεαρ που έψαχνα για να γυρίσω στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Τώρα πρέπει να στρωθούμε στη δουλειά για να κάνουμε τον κόσμο του Άρη περήφανο για την ομάδα που θα βλέπει μες στη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: