Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ξεκαθαρίζει για Γιάχιτς

Κάθε μέρα που περνάει, καταντάει και πιο κουραστικό, το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί με τον Σάνελ Γιάχιτς. Από την αρχή του καλοκαιριού και πολύ περισσότερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η φημολογούμενη πώληση του Βόσνιου βρίσκεται στο προσκήνιο, είτε έχει, είτε δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη. Το πιθανότερο ωστόσο είναι, ότι ως αύριο, θα υπάρξει οριστικό φινάλε στο «σίριαλ», στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 27χρονος μέσος.
Τα δεδομένα αυτή την στιγμή έχουν ως εξής. Η Χάλ φαίνεται να απομακρύνεται από το παιχνίδι της απόκτησης του, λόγω της υψηλής ρήτρας. Η ΑΕΚ από την άλλη, επιθυμεί διακαώς τον ποδοσφαιριστή, με τα χρήματα ωστόσο που προσφέρει, να είναι πάρα πολύ λίγα(οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 400.000 ευρώ).
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι αν η ΑΕΚ πάρει σήμερα την πρόκριση για τους ομίλους του Europa league, απέναντι στη Βαλσούι, ίσως να επανέλθει με πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση. Έτσι λοιπόν τα επόμενα εικοσιτετράωρα είναι κρίσιμα, αναφορικά με το μέλλον του Σανέλ Γιάχιτς στον Άρη. Στη περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη, το πιθανότερο είναι να του κατατεθεί πρόταση από τους «κίτρινους», για ανανέωση του συμβολαίου του. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: