Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η θέση στην Εθνική απασχολεί τον Γιάχιτς


Ο Γιάχιτς του Αρη Ο εκπρόσωπος του Σανέλ Γιάχιτς στην Ελλάδα, Κώστας Γεωργοπάλης, μιλώντας σχετικά με την μεταγραφή του Βόσνιου, τόνισε ότι αυτό που επιθυμεί ο παίκτης είναι να υπάρξουν αγωνιστικές κυρίως εγγυήσεις για την θέση του στην ομάδα ώστε να μην χάσει αντίστοιχα τη θέση του στην Εθνική Βοσνίας.

"Είμαστε σε αναμονή των εξελίξεων και πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχουν λήξει όλα. Από όσο γνωρίζω οι διοικήσεις είναι ενήμερες και συζητούν μεταξύ τους, περιμένουμε λοιπόν να βρεθεί η λύση, είναι οικονομικό το θέμα πιστεύω. Υπάρχει σαφώς ενδιαφέρον, έχουν ακουστεί και κάποια ποσά και πιστεύω ότι ψάχνουν όλοι για την χρυσή τομή", είπε.

Σε ερώτηση για τα χρήματα που αξιώνει ο Αρης, ο Έλληνας μάνατζερ πρόσθεσε:
"Ο Αρης ζητά 900.000 ευρώ, που είναι η ρήτρα του παίκτη αλλά δεν βλέπω να υπάρχει διάθεση να πληρωθεί, ούτε από ΑΕΚ ούτε από άλλες ομάδες που ακούστηκαν. Αν ήθελε η ΑΕΚ να τα δώσει, θα έπαιρνε τον παίκτη χωρίς να υπάρξουν διαπραγματεύσεις, είναι σαφές αυτό. Ο Αρης εμμένει στο ποσό αυτό αλλά πρέπει να σταθμιστούν και άλλοι παράγοντες, όπως είναι η επιθυμία του παίκτη, που θέλει αγωνιστικές εγγυήσεις από όποια ομάδα αγωνιστεί τελικά".
Ερωτηθείς για την κατάσταση και την επιθυμία του Σανέλ Γιάχιτς, ο Γεωργοπάλης απάντησε:

"Είναι σαφές ότι ο παίκτης επηρεάστηκε και πλέον κοιτά τι θα κάνει στην συνέχεια. Δεν είχε επιθυμία να φύγει από τον ’ρη αλλά αναπτύχθηκε όλη αυτή η φιλολογία και είναι φυσικό να συμβεί αυτό. Ο παίκτης φυσικά δεν έχει πρόβλημα να συνεχίσει στον ’ρη με νέο συμβόλαιο, πρέπει όμως να κοιτάξει το μέλλον του και θέλει να παίζει ώστε να μείνει βασικός και στην Εθνική Βοσνίας, που είναι κοντά στην πρόκριση της στα τελικά του Μουντιάλ".

Κλείνοντας τόνισε τα εξής:
"Αυτό που θέλουμε είναι να λήξει το ζήτημα γρήγορα, για να μπορέσει να συγκεντρωθεί απόλυτα στην δουλειά και να βοηθήσει αποτελεσματικά όποια ομάδα αγωνίζεται στην συνέχεια, είτε είναι ο Αρης είτε η ΑΕΚ. Πιστεύω ότι μέχρι αύριο θα έχουν λήξει όλα και θα ξέρουμε που θα αγωνίζεται ο παίκτης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: