Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ετοιμος ο Ρεκόμπα για Εργοτέλη


Ο Ρεκόμπα στην προετοιμασία του Πανιωνίου Ο Αλβάρο Ρεκόμπα θα είναι όπως όλα δείχνουν στην αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου για το παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ο Ουρουγουανός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στην γάμπα και μάλιστα την Τετάρτη στο οικογενειακό δίτερμα ήταν στην ομάδα των βασικών.

Ο Εμίλιο Φερέρα είναι έτσι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, εκτός φυσικά από τον τιμωρημένο Ριέρα, που θα εκτίσει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του, αλλά και τους Σμόγιε (ανέτοιμος), Εστογιανόφ (τραυματίας).

Ο τελευταίος συνεχίζει το εντατικό πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Το ιατρικό τιμ είναι απολύτως ικανοποιημένο από την πορεία του μετά την εγχείρηση και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος πιο γρήγορα απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Τέλος για μία ακόμα φορά η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι οπαδοί θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο το Σάββατο, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα εισόδου, λόγω της εφαρμογής του μέτρου του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: