Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στοιχημα

Μέρα Europa League η σημερινή πριν την συμμετοχή των ομάδων στην κλήρωση της Παρασκευής για τους ομίλους της διοργάνωσης. Αν και σε πολλά παιχνίδια η πρόκριση έχει κριθεί από το πρώτο ματς, κάτι ανάλογο δεν ισχύει και για τις δικιές μας ομάδες Άεκ και Πάοκ που επιφυλάσσουν όπως όλα δείχνουν αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Για τους λάτρεις των μικρών αποδόσεων, βλέπω τους άσσους της Ντιναμό Μόσχας (0-0 το πρώτο ματς), της Κλούζ (1-1 το πρώτο ματς), της Μέταλιστ (1-1 το πρώτο ματς), της Άστον Βίλλα (1-1 το πρώτο ματς), της Ζενίτ (4-3 το πρώτο ματς) και την Άεκ με την Βασλόυι (2-1 το πρώτο ματς). Όλες οι ομάδες θα παίξουν για την νίκη ενώ πιο δυνατά κρατάω κατά σειρά Άεκ, Βίλλα και Κλούζ.

Από μεγαλύτερες αποδόσεις, πιθανά είναι: ο Άσσος του Ερυθρού Αστέρα (ηττήθηκε 3-0 στο πρώτο ματς), και τα διπλά της Έβερτον (νίκησε 4-0) και του Άγιαξ (νίκησε 5-0) κυρίως λόγω της αδυναμίας των αντιπάλων τους. Υπάρχει και το ενδεχόμενο όμως πάντα οι δύο αυτές ομάδες να επαναπαυτούν στο σκορ του πρώτου αγώνα γι’ αυτό προσοχή!

Πολύ πιθανό είναι και το Over στην αναμέτρηση Ακτόμπε – Βέρντερ κάτι που το υποδηλώνει και το 6-3 της πρώτης αναμέτρησης.

Προσωπικά, θα πάω συντηρητικά με μια τριαδούλα Άεκ-Βίλλα κ Κλούζ.

Καλή επιτυχία

Επιμέλεια: Δημήτρης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: