Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ -ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ:«Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του ντέρμπι». Στην καθιερωμένη συνέντευξη, ο Όλεγκ Προτάσοφ έδωσε το σύνθημα ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Άρη. «Αν και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα, καταλαβαίνουν τη σημασία του ντέρμπι. Είναι ένα ιστορικό ντέρμπι. Για εμάς είναι σημαντικό για ένα ακόμη λόγο, αφού προερχόμαστε από μία εκτός έδρας νίκη και πρέπει να κερδίσουμε και στην έδρα μας για να έχει σημασία το διπλό στην Κομοτηνή».Θέλουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Εμείς, με καλή ψυχολογία, έχουμε μεγάλη όρεξη για μπάλα, δουλέψαμε και συζητήσαμε με τα παιδιά για τα προβλήματα που υπάρχουν και πώς μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Και ο Άρης είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε και την αμυντική μας λειτουργία. Είναι διαφορετικό να παίζεις εκτός με τον Πανθρακικό και εντός με τον Άρη».«Δεν κάνω προγνωστικά γενικά»Μπορεί να γίνουν αλλαγές και στην ενδεκάδα και στην αποστολή, μπορεί όμως και να μη γίνουν. Έχουμε μία προπόνηση ακόμα αύριο και θα δούμε. Να κρατήσουμε αυτά που ήταν καλά και να διορθώσουμε τα άσχημα».«Μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όλα μπορούν να γίνουν».

Ολοι πλην του Βουτσιά

Μετά από το διπλό στην Κομοτηνή ο Ηρακλής καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αρη στο τοπικό ντέρμπι το Σάββατο στις 19:00 ώρα.Ο Ολεγκ Προτάσοφ θα έχει και τον Σαμουέλε Νταλα Μπόνα απ'οτι φένεται στην αποστολή για το ντέρμπι.Ο Ιταλός μέσος έχει ανεβάσει κατακόρυφα στροφές και εκπλήσει θετικά το τεχνικό τιμ του Ηρακλή.Ο Νταλα Μπόνα διψάει για να παίξει και ειδικά σε ένα τοπικό ντέρμπι.Οσο αναφορά την προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλή,μέσα στην εβδομάδα όλα κύλησαν ομαλά με τον Ηλιάδη χθές να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς.Ο Ολεγκ Προτάσοφ θα έχει τον ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλλους τους παίκτες στην διάθεση του πλήν του τραυματία Βουτσιά που ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, που τον ταλαιπωρεί.

Ψίθυροι-Ψίθυροι
*Μετά τη νίκη στην Κομοτηνή ο κόσμος έχει ζεσταθεί.Αυτό αποδήκτηκε και μέσα στην εβδομάδα που περνάει με το μεγάλο ενδιαφέρον για τα διαρκείας και τα εισιτήρια του ντέρμπι.

*Μεγάλος ντόρος στα ΜΜΕ της πόλης για τα εισιτήρια που θα έπερνε ο Αρης.Το ξεκαθάρισμα βγήκε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής που αποφάσισε να μην χορηγήσει εισητίρια σε τοπικά ντέρμπι(Αρη και ΠΑΟΚ).

*Διψάει ο Ιταλός για μπάλα.Λέτε να τον δούμε βασικό...?

*Κάποιοι κύριοι έλεγαν πολλά για τον ''Νίκο''....Τώρα τι έχεται να πείτε?Η ποιότητα του μεγάλου παίκτη φένεται από την απόδηξει στο γήπεδο και όχι μέσο ψευδών πληροφοριών.

*Στο μπάσκετ μετά την δήλωση Βασιλακόπουλου στην εφημερίδα Θεσσαλονίκη,οτι η θέση του Ηρακλή είναι στην Α1,ο κόσμος άρχισε να σκέφεται μήπως μετά την δήλωση αυτή,οτι ο Ηρακλής είναι το φαβορι για την άνοδο.Πάντως μέχρι να βγει η επίσημη απόφαση δεν είναι τίποτα σίγουρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: