Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Καρφιά Μπάγεβιτς σε Τζιμπούρ


Από τη συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς... Έντονα δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά του Ράφικ Τζιμπούρ, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Βασλούι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον Αλγερινό, οι εξετάσεις του οποίου λόγω ενοχλήσεων που επικαλέστηκε την Τρίτη, ήταν απολύτως καθαρές.

Ιδιαίτερα καυστικός για τις σχέσεις του με τον Ράφικ Τζεμπούρ, παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με την Βασλούι. Ο τεχνικός της Ένωσης, με αφορμή το γεγονός ότι ο Αλγερινός επιθετικός επικαλέστηκε ενοχλήσεις και κούραση στη προπόνηση της Τρίτη, αποκάλυψε πως οι εξετάσεις που πραγματοποίησε ήταν απολύτως καθαρές.

«Ο Τζιμπούρ ζήτησε να μην παίξει. Σήμερα έδειξε ότι δεν έχει τίποτα. Η μαγνητική που έβγαλε ήταν καθαρή. Ζήτησε ο ίδιος από τον γιατρό, να πάει στον προπονητή και να πει ότι δεν μπορούσε να παίξει. Δεν το ζήτησε από μένα γιατί εμείς δεν έχουμε προσωπική επαφή, παρά μόνο στο γήπεδο. Αλλά το είπε στο γιατρό. στον Τζιμπούρ και αλλάζουν τα πλάνα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση της ομάδας, δήλωσε: «Είναι έτοιμη η ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση. Δεν μπορούμε να έχουμε ούτε μία δικαιολογία, αν δεν πάρουμε την πρόκριση. Σας το είχα πει και την προηγούμενη φορά. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το μελετάμε και να το βλέπουμε εκείνη την ώρα. Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ο αντίπαλος είναι δυνατός. Έχει καλά στοιχεία. Αλλά και εμείς πιστεύω ότι ήμαστε έτοιμοι. Με τη σοβαρότητα δικιά μας πρέπει να λειτουργήσουμε», ενώ όταν ρωτήθηκε για τον βαθμό ετοιμότητας του Αραούχο, απάντησε «Δεν μπορώ να απαντήσω σίγουρα, αν είναι απόλυτα έτοιμος, αν δεν αρχίσει το παιχνίδι. Θα αρχίσει το παιχνίδι και θα δούμε στην πορεία».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φάνηκε πως δεν περνάει καν από το μυαλό του, το ενδεχόμενο αποκλεισμού, τονίζοντας όμως ότι η Βασλούι έχει καλούς παίκτες που χρειάζονται προσοχή, καθώς ξέρουν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ο τεχνικός της Ένωσης αναγνώρισε τις δύσκολες νύχτες που πέρασε λόγω των πυρκαγιών στην Αττική, ενώ σχετικά με τις μετεγγραφές είπε: «Σας παρακαλάω να μην γράφετε για μεταγραφές, πριν τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Εσείς κάνετε τη δική σας δουλειά. Δεν χρειάζεται να σας παρακαλάω. Εγώ κάνω τη δική μου δουλειά».

Δανεικός στην Κέρκυρα ο Μπερνς
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Nathan Burns στην ΠΑΕ Κέρκυρα, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: