Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στη Μπάγερν ο Ρόμπεν!


Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Η Μπάγερν Μονάχου θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Αριεν Ρόμπεν! Ο διεθνής Ολλανδός ακραίος χαφ θα συνεχίσει σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ την καριέρα του στην Μπουντεσλίγκα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα τους Λουίς φαν Χάαλ για την παραχώρηση του παίκτη έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ομόλογό του στην Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, με τους δύο άντρες να έρχονται σε συμφωνία για την «μετακόμιση» του παίκτη στο Μόναχο, ενώ στο deal εμπλέκεται και τ’ όνομα του Φρανκ Ριμπερί, καθώς «έκλεισε» η μετάβασή του στην ισπανική πρωτεύουσα το προσεχές καλοκαίρι!

Ο Ρόμπεν υπέγραψε στους «μπλάνκος» πριν από δύο χρόνια έναντι 36 εκατ. ευρώ, προερχόμενος από την Τσέλσι, αλλά οι συνεχές τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στον Ολλανδό να ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο του στη Μαδρίτη.

Πλέον, η απο-ολλανδοποίηση ολοκληρώνεται στη «βασίλισσα» αφού τις προσεχείς ημέρες πρόκειται ν’ αποτελέσουν παρελθόν από το σύλλογο τόσο ο Σνέιντερ, που πάει στην Ιντερ, όσο και ο Φαν ντερ Φάαρτ. Νωρίτερα, ο Χούντελαρ έγινε κάτοικος Μιλάνου, για λογαριασμό της Μίλαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: