Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Σκαριόλο: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο»

skariolo.jpgΙκανοποιημένος εμφανίζεται ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, από την πορεία της προετοιμασίας των «φούριας ρόχας». Ο Ιταλός προπονητής, που εργάζεται παράλληλα και στην Κίμκι, δηλώνει πως υφίσταται σεβασμός σε κάθε αντίπαλο, ενώ αδημονεί για την επιστροφή του Πάου Γκασόλ στην αγωνιστική δράση...



Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μιλώντας για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής της παρουσίας στα πολωνικά παρκέ, τόνισε αρχικά: «Είμαστε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έχουμε κάνει καλή και σκληρή δουλειά. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε φόρμα, ενώ μας περιμένουν κάποια δυνατά φιλικά, που θα είναι με ομάδες επιπέδου Ευρωμπάσκετ. Η δουλειά που έχουμε κάνει είναι πραγματικά σοβαρή, βέβαια πάντα σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και επικεντρωνόμαστε σε αυτούς».

Συνεχίζοντας σημείωσε: «Οι παίκτες μου συνεργάζονται εξαιρετικά, ενώ κατανοούν γρήγορα τα συστήματα, κάτι που μας βοηθά να εξελισσόμαστε ως ομάδα. Άλλο ένα θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι έχουμε ξεκαθαρίσει τους ρόλους μέσα στην ομάδα, αν και αυτοί πρόκειται να αλλάξουν από την στιγμή που θα έχουμε ξανά μαζί μας τους Πάου Γκασόλ και Άλεξ Μούμπρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: